Illustratie van:

Claas Arion 510 - topverlichting op claas

Hallo, ik heb een vraag over het opbouwen van toplichten op de claas! hoe krijg je het tegelijk aan met de wegverlichting!!

Deel dit topic

Reacties

joozt
Haha Geert, heb je T. zo ver gekregen ja? Welke lampjes maak je er op? Je moet de lampjes gewoon aan de kabel van de stadsverlichting aansluiten. Dus even die kabel opzoeken! 😉
marco steyr
Schakelaartje of kabel van de wegverlichting opzoeken
Siebenga
Zoekfunctie!
bertd
Hoeveel wil je er plaatsen, en welk wattage?
indien ze niet al te zwaar zijn kan je gewoon stroom nemen vanje linker en rechterstadslicht, indien groter vermogen zou ik een constante plus trekken, en deze mbv een relais schakelen. die relais moet je dan aansturen met stroom die je afneemt van je linker of rechter stadslicht 😉
ErDee
@bertd Anders een draadje vanaf het aanhangerstopcontact leggen, dat is toch op grotere vermogen berekend, een relaistje is eigenlijk onzin voor wat toplichtjes.
-lammert-
Waarom zou je dat willen?
Wimsumar
Beste GeertJD: Kijk eerst of er al niet een stroomvoerende draad boven in de cabine zit ( Bijvoorbeeld van de radio) en sluit de toplampjes daarop aan. Dat ze dan altijd branden ( met contactsleutel aan & uit) hindert niks.
JJ96
Liggen die draden er niet al gewoon in, onder de cabine?
bij onze Deere wel zo..
GeertJD
-lammert- op het dak voor aan!!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2