International 745 XL - brandstofpomp

Kan iemand mij vertellen hoe ik de schroeven van het deksel van een bosch VA4 brandstofpomp los kan krijgen ,de keringen van de gasregelhevel wil ik vervangen omdat er brandstoflekkage is,zitten deze schroeven altijd zo vast of zitten ze vast met locktite,en zijn deze keringen makkelijk te vervangen?
roland357

Reacties

valmet6400power
Weet @wvdh dit misschien?
nicky337
Met een slagschroevedraaier wip je ze meestal snel los. Maar zitten o ringen in, in een apart busje. Wel verdomd goed opletten dat je van tevoren de stand van hevels t.o.v. de asjes markeert, en dat er geen onderdeeltjes uitelkaar vallen!
monteurtje
Nog een topic????????? is het nou een 744 of een 745xl???

maar een 744 heeft dezelfde brandstofpomp als een wit rode 745xl.
Het plaatje waar jij het over hebt zit met 4 platverzonken boutjes vast zonder loctie en zitten idd redelijk vast, wat je eerst moet doen is met een stukje rond ijzer en een hamer een klap op de kopjes geven zodat de boutjes even "schrikken" dan een GOEDE passende schroevendraaier gebruiken om ze los te krijgen.
roland357
Bedankt voor de tips ....
het is een 745 S
huub62
Bij mijn 644 is het mis gegaan ik had de heveltjes niet gemerkt en weet nu dus niet meer hoe ze er in moeten help
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!