Illustratie van:

Fendt 614s - Gezocht: Onderdelen Fendt 600 serie.

Goedemorgen,

Heeft iemand van jullie nog versnellingsbak onderdelen liggen van de oude Fendt 600S series? Ik zoek nog wat onderdelen. Slopers als vd Heuvel, Dennis Donkers, Meindertsma enz. ken ik al, maar wie weet heeft iemand nog wat liggen. Ben met name op zoek naar delen van de price-as. Heb je iets, stuur maar PB.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

fendtje 308 lsa
Heb nog wel een cabine! edscha
RHwensink
@fendtje 308 lsa is die cabine nog mooi en netjes
en wat vraag je er voor ??
gooi maar ff op de inbox
fendt 614
Wij hebben anders nog een aantal versnellingsbak ondedelen liggen van in de 600 serie maar waaruit ze komen weet ik niet het zijn vooral tandwielen en rollementen.
fendt 614
Maar er zitten ook assen bij.
Favorit614
Misschien @martijnsteyrdriver, hij heeft wel het 1 en ander liggen volgens mij
Ik heb inderdaad nog behoorlijk wat onderdelen liggen,
wat ben je nodig?
Fendt_favorit
Bedankt voor reactie`s. Heb eigenlijk niets meer nodig, alleen denk ik ander kroon pignonwiel, dat hij harder over de weg loopt... @martijnsteyrdriver
@Fendt_favorit

ik heb alleen een fijn kroon/pignon liggen, en daar heeft al iemand naar gevraagt.. voor de hogere snelheid kan je voorin de bak ook een andere priceas erin steken met nog 3 tandwielen.. loopt die 45 😄. als je een 600/611 hebt.
Ow. hahah, ff topictitel niet gelezen!, dan moet je idd een ander kroon pignon opzoeken 😉
Fendt_favorit
@martijnsteyrdriver

Klopt! Er rijdt ook 611S rond die heeft 2 tandwielen verandert, van alleen de hoge gearing, alleen rijdt hij dan in de 3 hoog harder dan in de 4 laag, dus dat klopt niet meer. Wil daarom eens aan kroon pignonwiel rekenen wat mogelijkheden zijn, dat die trappen wel kloppen.
@Fendt_favorit

zou je mij eens uit kunnen leggen welke tandwielen hij dan heeft verandert?, aangezien de hoog/laag schakeling helemaal voorin appart in de bak zit
Fendt_favorit
@martijnsteyrdriver

Klopt, bovenaan in bak idd. Wat precies weet ik ook niet. Trekker is van een jongen uit Belgie @fendttrisixfan. Maar grootte tandwiel boven is veranderd, dan moet het beneden ook veranderd worden.
Fendttrisixfan
@martijnsteyrdriver
welke tandwielen dat er juist veranderd zijn weet ik niet, kweet wel dat hij nu ongeveer 47km/u loopt 😃
@Fendttrisixfan

als je trekker in 3 hoog harder loopt als in 4 laag lijkt me dat vrij vreemd, omdat alle versnellingen achterin de bak zitten, of loopt de trekker in alle versnellingen harder in de laag ipv de hoog?
Fendttrisixfan
@martijnsteyrdriver
ja loopt in alle versnellingen in de hoog groep wat sneller
@Fendttrisixfan

haha ik bedoel precies andersom!, volgens mij heb jij gewoon een andere priceas in de bak met beide tandwielen van de hoog/laag, en achteruittandwiel. zodat gewoon hele baksnelheid omhoog gaat
Fendttrisixfan
@martijnsteyrdriver
nee, de laag groep is hetzelfde daar rijd hij denk ik de originele snelheid 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 614s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
161