Calibratie New Holland G190

Geachte leden,
Vandaag een servicebeurt gegeven aan mijn trekker, nu was het laatste wat ik moest doen een calibratie van de versnellingsbak. Na stap 1 t/m 7 moet ik de trekker starten, na 2 sec gaat er in het bovenste schermpje een d branden en ik hoor een pieptoon. Wie kan mij vertellen wat dit betekent.

Bvd Jouwstra

Deel dit topic

Reacties

ADB996
Is dat geen drive-mode(heb er geen ballenverstand van maar meschien is dit het), weet nie
Siebenga
Als je de ballen verstand hebt zeg dan niks? wat ik er van weet heb je a,b,c,d,e dit zijn de verschillende groepen die je moet doorlopen. Druk je op haasje dan gaat ie naar de volgende groep? Nouja in ieder geval geef 1000 toeren en zet hem dan in de vooruit! Als het goed is gaat hij dan de bak calibreren.
billy194
Even kijken je houd de pook naar de stoel toe draai de sleutel op contact na 5 seconden pook loslaten dan gaat er cc knipperen start de trekker zet emop ca 1200 toeren en de handrem ,druk dan de pook naar voren en naar de stoel dan gaat ie cilibreren tot et getal stopt zet je de pook weer in neutraal daarna de pook weer naar voren en naar et raam toe ook daar wachten tot et getal stopt daarna weer in neutraal en de pook naar achteren en naar et raam dan weer wachten tot et getal stopt daarna weer in neutraal en de trekker uit zetten naar paar sec weer starten en klaar is case eh fiat hoor et wel als et gelukt is ? wat is de urenstand?
jouwstra
@billy194
kijk het probleem is als ik dat doe de pook naar links en ik start de trekker komt er ¨d¨ in het schermpje en geen ¨cc¨
billy194
@jouwstra korter vasthouden
jouwstra
@billy194 ok ga het proberen 😃
jouwstra
Zo dat is gelukt, 2x72 en 1x70 na het calibreren. Oh ja billy194 nog bedankt voor je hulp, er staat nu 7025 op de teller.
billy194
@jouwstra is goed ,nog nette getallen
was vorige week nog in dk mooi weer daar haha
jouwstra
@billy194 ja ik vond het zelf ook geen gekke getallen. Goed op gepast door de vorige eigenaar.
jazekers het is altijd fijn weer hier hahaha....
billy194
@jouwstra haha jaja eem vraagje zijn jullie nog volk opt bedrijf nodig of voor sloten reinigen wil namelijk terug verhuizen naar dk
jouwstra
@billy194 je mag me wel een pb'tje sturen met wat gegevens, ervaring e.d. kunnen we er even over praten. 😃
billy194
@jouwstra doe ik vanmiddag even

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0