Fendt 102 S - lekt olie

Ik heb sinds deze week een fendt 102s maar deze lekt onder de trekker wat hydroolie,ik denk dat t van de dop komt maar is deze makkelijk opnieuw af te dichten? of het komt misschien naast de hefarm vandaan waar deze aan het blok zit gebout,is dit ook makkelijk te repareren eventueel?
supermario

Reacties

Wimsumar
Beste Supermario: Je teleurstelling is begrijpelijk maar om hoeveel olielekkage gaat het ( een 'druppie' per week, maken we ons geen zorgen om 😉 ) en zoek A.U.B. ook even uit waar het precies weg komt. Pas dan kunnen "we" gericht advies geven.

P.S.: Wat bedoelje met '' de dop''? De snelkoppeling van de hydrauliek("kieper")aansluiting?
supermario
Het is iets meer dan een drupje,niet heel schokkend maar denk als t makkelijk te verhelpen is,vandaar mn vraag,maar onder de trekker zit een bout,volgensmij voor t aftappen van de transmissieolie,ik heb t idee dat t daar vandaan komt of tussen de pakking waar de steun van de hefarm aan het blok zit gebout.
Wimsumar
Beste Supermario: De aftapdop zou je met een passende sleutel iets vaster kunnen proberen te draaien.
Bij de andere mogelijke plek moet je het eerst eens goed schoon en droog maken. Dan is gauw genoeg waar te nemen of het daar (ook) lekt of niet.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!