Voor velgen 16 inch Guldner Deutz gezocht

Ben op zoek naar een setje nette voor velgen voor een Guldner. Iemand nog wat liggen? Banden niet nodig want die heb ik al. Velgen van Guldner, Deutz en Eicher zijn allemaal dezelfde. Die van Guldner is 5 gaats.
Zoeken op internet heeft me niets opgeleverd vandaar deze topic.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste DaanHaar: "Helaas" met rubber ( voor de prijs van zonder 😉 ).
Maatje groter, maar dat misstaat niet.

evertbergsma.nl/verkoop/
Fendt926Driver
Hoi daan haar. kunt vandaag even naar de oldtimerdag saasveld gaan. misschien daar bij de guldner verzamelaars. mijn buurman staat er ook die heeft 12 guldners misschien zit daar nog wel een setje voorvelgen extra bij. hij heeft er ook al wel wat gedemonteerd voor onderdelen. als je een guldner G75 2wd ziet grote kans dat dat zijn trekker is
weurding
Kunt ook altijd even vragen bij brinkman in almen, die hebben meestal wel deutz delen op voorraad liggen, anders is zoals aangegeven ebay een optie, goede ervaringen mee, ze sturen het wel op
DaanHaar
@fendt926driver, kom net van Saasveld met mijn inter. Ben eerder weggegaan. Waren geen bezoekers en heb idd jouw buurman gezien incl. dikke JD amerikaan. Maar euh, geen velgen. bedankt voor je tip.
weurding
Korporaalservice al geprobeerd?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1