Illustratie van:

John Deere 6230 - werklampen voorkant cabine

Weet iemand waar je van die ronde werklampen kunt kopen, onze heeft er namelijk 2 voor, maar 4 staat iets mooier en geeft iets meer licht. bevestegings gaten zitten er wel, iemand die toevallig weet of er ook al een draad ligt? heb al een beetje rond gezocht op google en tf maar kon weinig nuttigs vinden.

mvg.

Deel dit topic

Reacties

mdoornekamp
Werklampen kun je waarschijlijk alleen bij de dealer kopen. Of misschien Koop van de Wal. Doet tegenwoordig ook veel in losse onderelen. Kijk wel uit voor immitatie. Bedrading ligt er meestal wel bij JD. Moet je alleen nog aansluiten in de zekeringskast
JD 6110
koopvanderwalparts.com/work-lamp-john-deere-round-…

die zijn wel iets anders dacht ik. maar zal wel keer bij de dealer vragen.
john deerefan
Draad kan je toch bij die andere weg halen maar dan moet je wel het dak los halen en ik denk dat de dealer ze wel heb of kan bestellen
jd greenpower
Gewoon bij de jd dealer bestellen
Fendt926Driver
En denk ook bij de dealer laten aansluiten. stroom zo met een draadje van de andere halen ei zeer af te raden omdat je de draden dan dubbel zo zwaar gaat belasten. denk ook dat er nog met de laptop aan de trekker moet worden verteld dat er 2 extra moeten gaan branden
walker1
Theo v\d Perk doet ook veel in JD onderdelen. Is een vml JD dealer en heeft (deel) van vooraad van Nagel opgekocht toen die als importeur van JD stopte.
walker1
Zowiezo worden die werklampen veel verkocht. Belangrijkste verschil aan buitenkant tussen normale serie en premium serie zijn de extra werklampen en de groene achterstijl ipv zwart. Zijn genoeg boeren en loonwerkers die die stijlen groen maken en extra lampen monteren en de trekker zo een premium look geven.
john deerefan
@walker1 van de perk is nu toch claas
walker1
Ja weet ik, maar dan kan je nog wel onderdelen van JD verkopen he. Zowiezo zal hij zelf nog de nodige voorraad gehad hebben en hij heeft een hoop van Nagel opgekocht.
Ondanks dat v/d Perk geen JD dealer meer is heeft hij wel 396619 onderdelen te koop.
1001parts.nl/index.php/?cPath=88
ErDee
Ik denk dat je er meer aan hebt om werklampen boven de knipper-/breedtelichten bij te laten zetten, dan is het licht wat meer verdeeld en het blinkt niet op de motorkap want dat neemt ook nogal wat zicht weg.
Tom VB
Zijn gewoon Hella's dus lijkt me overal te verkrijgen ?
JD 6110
Trouwens gewoon orginele lampen er bij op gezet voor 2 en achter 2 bij. lijkt meteen beter 😃
stefaanp
Je zal relais en zekeringen moeten bijsteken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!