International 644 - spruitstuk?

Het stuk dat op de motor komt, en het stuk waar de uitlaat op zit. Daar tussen is het gescheurd. Waar die met 2 boutjes op het stuk van de motor komt. Nou heb ik wat rond gekeken en dan kom ik op 240 euro uit. Mijn vraag is kan ik dat ook lassen of is het gegotenijzer?

mvg
renault551s

Reacties

case 745 xl
Als je een beetje kan lassen is dit wel tedoen.
je moet dat wel doen met gietijzer electroden.
en eerst het materiaal warm maken met een brander.
als je het dan gelast hebt moet je er een doek of iets omheendoen zodat die niet te snel koelt
IH-Kees
Mijne was kats doormidden, is gelast (zoals case 745xl zegt), 3 jaar later doet ie het nog super, moest wel nieuwe draad in tappen, pakking of gungum er tussen dan heb je em ook lekdicht.
Kevin_dexta
240 voor een nieuwe? die prijs heb ik niet moeten betalen bij granit
case-inter
@kevin_dexta wat heb je er voor betaald dan want ik zit in overweging om ook een nieuwe te kopen
marco955
Dat is heel goed te lassen bij een metaalbewerker voor een paar tientjes ben je klaar
DANOONTJE POWERR
Is de spruit stuk? ghegheghe
jo845xl
Je zou dat inderdaad met gietijzer elektroden moeten lassen maar omdat goed te doen komt er wel wat bij te kijken zoals case745xl zegt . Een andere manier is dat lassen met inox elektroden . Ik heb bij mijne 1455 de uitlaat er eens helemaal eraf gereden ( het stuk waar de demper opzit ) beetje proper gemaakt , inox elektrodes en lassen maar . Is nog steeds heel .
robert433
Je kan hem prima lassen met co2. Eerst aan elkaar hechten ,dan een sleufje over de bruek slijpen en dan om en om lassen met co2. sucses
Wilting NH
Laatst heb ik hier het spruitstuk van onze 423 glast, wel met speicale electroden, maar gewoon aan 1 stuk door gelast en nix gekoeld of iest, maar ging net zo mooi gen zo vast als een huis
ha189
Www.trekker-onderdelen.nl

125 euro.
Kevin_dexta
Ik heb net geen 300 betaald de collector zeg maar en de bocht waar de uitlaat opzit
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!