Fendt 108 SL - Handrem

Hallo, de handrem van mijn f108sl werkt niet. Je kan m tot bovenaan optrekken maar het werkt niet. De remmen werken wel. Iemand een idee?
108slmark

Reacties

ErDee
Handremband gebroken?
Boemrang
Dan moet je voortaan het anker uit gooien, haha..
Wimsumar
Beste 108SLMark: Loop het stangenstelsel van de handrem eens na. Je zult vast een spansysteem ontdekken.
Herald
In beide trompetten zit een rem band om een giet ijzeren schijf, als je geluk hebt kun je hem nog opstellen, aan de achterzijde van de trompetten. De voering kan ook vettig of versleten zijn, maar daarvoor zul je de trompet moeten demonteren.
108slmark
Ik heb de overbrenging vanaf de handrem tot zover ik het (in mijn eentje) kon zien nagelopen. boven de achteras zie ik nog een knikarmpje bewegen. @ Herald: zou die remband dan aan twee zijden tegelijk gebroken zijn? waar kan ik opstellen? (fototje?) het vreemde is ik voel geen enkele weerstand in de handrem handle. Dacht eerst dat er iets was losgeschoten.
vanOostrum
Is het probleem opgelost @108slmark ? Heb nu het zelfde probleem met mijn 108ls..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 108 SL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!