International 644 - verkoop?

Hallo, ik ben een 644 aan het op knappen. maar ik zit met een probleem, er moet nog veel aan de cabine gebeuren en ik dacht ik kan er ook een zonnedak van maaken. wat is beter er moet nog veel aan de cabine gebeuren. wat is mooier een mooi strak zonne dak of een op gelaste cabine? ik wil hem daarna verkopen, waar is meer vraag naar? wat levert meer op?

mvg
renault551s

Reacties

Fendt_favorit
Een met een nette cabine welke goed in orde is, is meer vraag naar dan een afgezaagde comfort 2000 waar een zonnedak van gebouwd is.
fendtjuh
Juustem, maar of het opweegt tegen de tijd en het geld die je in het opknappen van de cabine steekt is zeer de vraag...
koenjohndeere
Ik zou die cabine der op laten zitten
Inter1246fan
Denk niet dat er veel vraag is naar een 644. Want als je op internet kijkt, marktplaats bijv., daar wordt je na gegooit met 644's. Sowieso de hele 44 serie staat vele van tekoop. Eentje met cabine levert natuurlijk meer op dan eentje met zonnedak. Maar dan moet je 'm eerst verkocht zien te krijgen.
marien jd fan
Aan je foto's te zien had ik hem er weer opgezet.
edwardbuma
Ik ben het met marien jd fan eens. de cabine opknappen en er weer opzetten. als je hem er oplast en de lasnaden mooi bijwerkt is er amper wat te zien.
DeutzD40L
En het staat ook nog mooier ook met cabine erop vindt ik
renault551s
Oke maar er moet een nieuw dak op en onder aan waar comfort 2000 staat is verot, en onderaan de deur moet nieuwe stukjes in en een nieuw achteraam bekleding enze
HesselFiatpower
Cabine 😉
wolseley
Of de cabine aan mij verkopen? 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!