Illustratie van:

Fordson Dexta - sleutelen

Hallo allemaal,
ik heb een fordson dexta redelijk uit elkaar liggen, maar wil graag een nederlands werkplaatshandleiding (monteurshandleiding) hebben van dexta, mag gekoppieerd.
ook wil ik graag een onderdelenboek en instruktie handleiding, hoeft allemaal niet orgineel. daar zo ik graag wat tips of willen hebben, niet te duur haha. ook zijn alle tips welkom waar ik vooral op moet letten bijvoorbeeld, de zwaktes van een dexta ofzo. of waar ik vooral met sleutelen op moet letten. ik ga hem helemaal spuiten en nieuwe bedrading en onderdelen enzo. foto's zal ik er nog wel opzetten hoe hij er nou uitziet:P, helemaal uit elkaar. dit is pas mijn eerste tractor die ik uit elkaar heb gehaald, dus echt alle tips zijn welkom.
alvast bedankt,
groetjes bart

Deel dit topic

Reacties

t6010plus
Ik heb niet echt veel ervaring met sleutelen maar maak veel foto's hoe het heeft gezeten enz,
verder veel suc 6 😉
Heldern
Ik zou beginnen met kijken of die 100% lekvrij is
IH-Kees
Ik heb hem alleen in het engels, staan wel plaatjes bij, 223 pagina`s.
PB maar als je die wilt
bartjetractor
IH-Kees
@bartjetractor
persoon bericht
op iemands profiel klikken en dan "Stuur persoonlijk bericht"
Ben hem voor je aan het uploaden, duurt even, dan stuur ik je wel de link
bartjetractor
Ik zal hem eerst gewoon helemaal schoon maken, en dan laten plamuren enzo, schuren, ontvetten spuiten enzo, nieuwe onderdelen,
hij heeft 20 jaar niet gelopen dus, maar toen heb ik hem even laten lopen, liep goed, maar nu heb ik wat meer tijd in de zomer vakantie, dus ga ik hem helemaal uit elkaar halen. hij ziet er ook niet meer geweldig uit ivm die zolang heeft stil gestaan! maarja, je moet ergens beginnen als je beginner bent!
bartjetractor
@IH-Kees bedankt!
alleen mijn engels is niet geweldig! haha we zullen wel zien. alvast bedankt!
bartjetractor
Ik ga van de zomer ook naar panningen, misschien ligt daar wat, ik wil wel graag nederlands monteurhandleiding, als ik die echt koop dan. maar voor tijdelijk is engels zeer goed! weet iemand misschien waar is een nederlandse monteurhandeleiding kan kopen, of kopie ofzo want da zou echt fijn zijn
IH-Kees
@bartjetractor
Maak foto`s terwijl je bezig bent en zet ze hier op tractorfan, dan krijg je vaak reacties en tips, ook voor als je er niet uitkomt is dat machtig handig.
translate.google.com/?hl=nl#
bartjetractor
Okee bedankt, zal ik doen, nou ligt die helemaal uit elkaar op blok en versnellingsbak na, maar tank enzo is er af en alles, morgen foto denk!
Wimsumar
Beste Bartjetractor: Goed voor je trekker(Dexta)kennis (en je engels 😉 ):

fordsontractorpages.nl/manuals/…
dennis fordson
Ik heb er een gekopieert in het nederlands
ford5000
Wellicht dat @jammermaarhelaas hier een passende oplossing voor heeft liggen.
case1455fendt924
@IH-Kees zal je alsjeblieft ook naar mij willen sturen, ik ben namelijk ook een dexta aant opknappen
lutje-ford
Heb je al een werkplaats handleiding in het nederlands

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!