Mc-Cormick D 439 - Toerenteller aansluiten

Ik ben bezig met het opknappen van een Mc-Cormick D439 en ben nu aangekomen bij het aansluiten van de toerenteller. De aansluiting voor de toerentellerkabel en de spanning voor het lichtje in de meter heb ik al aangesloten.

Nu zit er nog een aansluiting waar je een slangetje op kunt aansluiten. Waarvoor dient dit? en waarop moet ik dat slangetje aansluiten?

Alvast bedankt voor de reacties.
McCormick Power

Reacties

ErDee
Daar hoef je niks op aan te sluiten, geen idee wat het is, zou best eens voor condenswater kunnen zijn, zodat dat weg kan lopen.
lindehydrocart30
Volgens mij ook voor condens, 😄
McCormick Power
Is dit niet om een vaccuum te krijgen? De toerentalmeter zakt ook niet naar 0 als ik de traktor uitzet. Bovendien als ik de traktor gewoon rustig laat lopen geeft hij al 1500/2000 toeren aan.

Daarom dacht ik dat ik dit slangetje misschien op een vaccuum moet aansluiten voor wat tegendruk in de toerentalteller.
IHC-power
@McCormick Power nee tegendruk heeft die meter niet nodig. Dan zal het eerder aan de klok zelf liggen. 😄
caseih212
Dat is voor condenswater dat het klokje kan ademen 😃
McCormick Power
Dus jullie denken dat mijn klokje kapot is?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!