Illustratie van:

Massey Ferguson 6400 Serie - RVS uitlaat

Hallo,

Kan iemand me helpen met de afmetingen om een RVS uitlaat te maken op een Massey Ferguson 6465 of 6475 of6480 Tier 2(oude neus+ allemaal zelfde motor). De Tractor is momenteel niet thuis en zou toch graag nu de uitlaat maken heb naar de dealer gebeld maar deze kon me niet helpen met afmetingen ik weet dat de uitlaat er zo kan uitschuiven en deze bevestigt is met een vierkante buis. Graag had ik dus de afmetingen gehad van de vierkante buis en de diameter van de ronde uitlaat buis + de hoogte van de uitlaat vanaf bevestiging tot de top. Hopelijk ziet iemand het zitten om dit even te bekijken .

merci

Deel dit topic

Reacties

stannetje96
Je kan toch ook weekje wachten totdat ie wel thuis is? of even heen fietsen?
selten
Of het laten doen... Dan weet je zeker dat die goed is gelast. RVS is namelijk niet goedkoop.
jvdm01
Ik werk deze week in een bedrijf die constructie in rvs doet en zou het wel daar kunnen doen na de uren daarom is het redelijk dringend. De tractor gaan bekijken is geen optie :S. Dus aub als er iemand tijd heeft vanavond 2 boutjes lossen van de afdekplaat en je kan gaan meten.
massey driver
Je moet zelfs geen boutjes lossen, gewoon de uitlaat omhoog heffen en je kan de afmeting van de vierkante buis meten 😉
jvdm01
Als het dan toch geen moeite is kan iemand dit dan aub doen. vielen dank
frank_mf
Of een rvs uitlaat bestellen, nog makklijker.
dresje80
Ik zou chroom doen is mooier rvs verkleurt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6400 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
6