New holland ts 100

Wij zijn gister hele dag aant stonten geweest met een 10 kuub's tank er er achter alleen als je de olie op druk zet om de bemester de grond in te laten gaan kwam de trekker gewoon niet weg deed je de olie er af. dan liep ie er zo mee weg ? wie heeft einig idee wat dit kan zijn"? kapotte ollie pomp ? wie weet het?

Deel dit topic

Reacties

deutznoud
Hendel verkeerde kant op geduwd 😃
johndeere6230
Bemester te breed 😛
newholland6640
Kwam hij helemaal niet weg? of heel langzaam? 10 kuub achter en 100 pk ervoor is wel heel erg dapper. Dus waarschijnlijkt ligt het daaraan. Betere methode is als de bemester naar beneden gaat de aftakas even uit te zetten. En na 5 a 10 seconden weer aan.
deutznoud
@newholland6640 of hij deed de hydrauliekhendel de verkeerde kant op 😃
Case ih 845 xl
Haha nee jongens ollie hendel de goeie kant op hoor haha;p haha maar die kerel waar we hem huurden zei dat het wel kon 10 kuub
newholland6640
@Case ih 845 xl

Licht er een beetje aan wat voor bemester en pomp erop zit. Maar normaal is dit veelste gek!
weurding
@Case ih 845 xl tuurlijk, die man heeft het liefts 100 pk er voor om te verhuren, gaat er minder stuk en je bent langer bezig, kortom, KASSA! 😉
jacco133
@Case ih 845 xl wij doen een TS125A voor een 10 kuubs tank en dan springt de boost dr nog bij in, en dan kan hij het makkelijk doen. K denk gwoon een te grote tank voor een 100 pk 😄
Mielmonteur
Ja dat is vrij logisch dat de trekker dan niet wegkomt, dan heb je teveel kouterdruk, je kunt deze druk verstellen wat zich vertaalt in snijdiepte van de schijven van de bemester, althans zo werkt het bij ons, dus minder diep laten snijden die bemester het weer zit wel mee en verbranden doet het zo ook niet 😉
Kamps
10 kuub achter 100 pk moet best kunnen. dat meetrekken is te doen ligt er alleen wel aan wat je er voor bemester achterhangt en hoeveel olie die vraagt.
Jefrovers
Ik rijd met een 125pk trekker met 12.5 kuubs tank.. Gek, nee in verhouding de zelfde verhouding, kan tank prima hebben... dus hij moet het wel aankunnen, ik vind het in ieder geval niets te gek, enkel is het trekkertje wel met zijn gewicht aan de lichte kant..
deutzke106
Al rijdend inzetten helpt ook al:)
newholland6640
@deutzke106

Moet ook 😛 anders ligt er een plas mest 😛
newholland6640
Ik houd het er gewoon op dat hij er een te grote dobber aan heeft. Wil je het toch doen moet je de kouterdruk wat minder doen. Dan moet het redelijk te doen zijn.
old man jose
Als het maar amper gaat beginnen met de minste belasting en tijdens het rijden steeds meer inschakelen.
Zoals deutzke zegt dus.
hobbyboer
@Case ih 845 xl Hoeveel olie pomp je door de hydromotor van de verdeelmolen? Kan soms ook veel helpen als je daar niet onnodig veel door probeert te pompen.
deutz7006
Een 10kuubs vat achter een nh tl90a gaat perfect wij hebben er nog nooit mee vast gereden.
Vroeger reden ze hier in de buurt met nh m100 met een 15kuubs vat 3asser . Dat gij toen ook mer hij had wel nie veel over maar het ging.
Nu rijd er nog iemamd in de buurt met een m100 met een 14 kuubs vat met een graslandbemester dat gaat ook perfect

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
1