Illustratie van:

Renault 86 - onderdelen

Ruim 1 1/2 jaar ben ik nu bezig met het restaureren van een renault 86 met tim cabine.
nu de restauratie bijna voltooit is mis ik nog enkele onderdelen zoals-het stuurwiel-sierlijsten voor op de neus van de motorkap en raam rubbers voor de zij ramen van de cabine,heeft iemand nog info waar je nog aan dit spul kunt komen?

Deel dit topic

Reacties

The Fox
Je kan hier voor terecht bij www.atr-agri.com.Wat de onderdelen betreft voor de Tim cabine kan ik je niet verder helpen.Ik denk niet dat deze cabine via Renault uit Frankrijk is gekomen.
Tractor86
Bedankt voor je info,de website werkt helaas niet en aangezien ik geen frans kan.....Le site est actuellement en maintenance.
Veuillez nous excuser pour la gêne occasionnée.staat er te lezen verder niets
weurding
@Tractor86 men excuseerd zich vanwege het feit dat de site in ondrhoud is, maar al eens swuste in sijbekarspel gebeld voor de onderdelen?
Tractor86
Yep swuste is hier bekend maar die kon me helaas niets bieden

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 86 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!