Illustratie van:

Miedema Presto - achter net voor hydraulische achterklep

Ik ben op zoek naar een nieuw achternet wat in een hydraulische achterklep zit van een miedema presto opraapwagen. iemand enig idee ? of heeft iemand hem toevallig liggen.

TSG heeft ze niet meer, en een laten maken bij een zijlmakerij is een dure hobby.!

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

newholland6640
Waarom gaan prutsen met een touwen klep? Een stuk plaatstaal eraan met van die gaatjes erin is veel mooier en je morst niks. Of wil je hem origineel houden?
Baltus_steyr
Mischien heeft musche in staphorst nog wel wat liggen, bel der heen zou ik zeggen!! En anders mischien een net of 2 netten van een oude deutz fahr opraapwagen aan mekaar knopen of dergelijks? Hier het adres/telefoon nummer!!

zakelijk.marktplaats.nl/agrarisch-onderdelen-bande…
mf4360
@ newholland6640. waarom gaat prutsen met touwen?? duidelijk niet bekent met een net wat in een hydraulische achterklep van een miedema presto hoort ??

@ Baltus_steyr indd een goed idee.! het oude net is uitgescheurd door te volle vrachten. en zonder net is ook zo wat.!
Valtra-Fordpower
Hmmm Die presto's die ik ken had gewoon touwen, verticaal. Stalen plaat werkt niet, dat laat de achterklep constructie niet toe.
mf4360
Ja idd je heb presto's met een hand bediende klep die hebben een geweven achter net zo als deze

en je heb miedema presto's met een hydraulische achterklep en een soort zeil ( windbreekgazen net ) zoals deze ( onze oude die toen nog goed was )
mf4360
Hoow is beetje onduidelijk zo. de bovenste is hydraulisch bedient en de onderste handmatig
johndeere6230
@mf4360

je zegt zelf al dat het een soort van windbreekgaas is waarom niet gewoon een stuk winbreekgaas er aan maken 😉
Valtra-Fordpower
@mf4360

PVC-Tarp.com Die kunnen een zeiltje maken voor jouw, en dat is niet duur.
fendtfavorit10s
Hey anders moet je het een proberen bij de jong landbouwmachines in haskerhorne deze waren dealer van miedema en doen er nog veel in
mf4360
Heb dr al zo veel geprobeert niemand heeft deze meer liggen. en van andere opraapwagens past er eigenlijk ook weinig in. de afmetingen zijn 2 meter bij 1,6 meter met van die ogen aan de buitenkanten. als iemand wat weet
Wimsumar
@ Beste MF4360: Bind er een "aanhangwagennetje" tussen.

[url]dielessen.nl/afdekproducten/…]
mf4360
@wimsumar

dit is zeker geen slecht idee maar die netjes zijn wel erg elastisch. moet ook weer nie zo weze dat het gras op de grond licht of het door de gaten heen komt. mischien wel het proberen waart.!
Valtra-Fordpower
@mf4360

pvc-tarp.com/nl/zeilmakerij/…

Probeer dit maar. Kost de wereld niet en is oerdegelijk. Het is alleen geen net, maar een zeil. Echter blijft de werking grotendeels hetzelfde.
TSG-greonterp
Miedema onderdelen? www.tsg-greonterp.nl

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema Presto ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2