Illustratie van:

Deutz-Fahr DX 4.70 - Welk lettertype?

Halloo
wij zijn bezig met nieuwe stickers op de tractor. Nu weten we ni welk lettertype deutz heeft als stickers.
Misschien weet een van jullie dit?

alvast bedankt
grtz

Deel dit topic

Reacties

Adri-JD850
oldtimer-trekker.nl/webshop/ kijk hier maar eens is het probleem opgelost misschien, we horen het wel
Ronijn
@Adri-JD850 Helaas is een 4.70 nog geen oldtimer 😉 Dus deze stickers vind je ook niet op die site.
Adri-JD850
Dan op naar de dealer en halen die hap, heb je ook meteen de goede.
KHD Deutz-Fahr
Quote @Adri-JD850:
Dan op naar de dealer en halen die hap, heb je ook meteen de goede.

Heb pas een prijs opgave gedaan, om mijn hele DX 3.30 SE op nieuw van stickers te voorzien, ging zo'n beetje 250 tot 300 euro kosten, die originele stickers, dus ik begrijp de vraag van @deutz dx 470 wel 😉.
deutz dx 470
@Adri-JD850 wat @KHD Deutz-Fahr zegt is juist het was gemiddeld zo'n 30 à 40 euro per sticker dus dan kan je beter laten make bij een stickerman-> zei de Dealer zelf ook duzz.. 😃
Jarno1h
60 euro per stikker koste het ons voor onze agrostar. maar dan heb je wel gelijk de orginele met de randjes er om enz.
Ronijn
Helaas zijn stickers voor een DX4.11SE nergens meer te krijgen. Heeft iemand ze wel eens ergens na laten maken? Zo ja, waar, en blijft dat spul een beetje plakken?
KHD Deutz-Fahr
@Ronijn

De 4.11 is een door importeur Sieberg verzonnen type, dus daar kan Same Deutz-Fahr niets aan doen, dat die stickers niet meer leverbaar zijn. SE is ook nog eens een verzonnen type op zich, als je goed kijkt heeft de importeur aan de rechterkant gewoon een paar stickers op de sticker zelf geplakt 😉.
Ronijn
Klopt. Maar ik wil er geen 3.60 of 3.65 sticker op plakken. Dus dat wordt zoeken naar een bedrijf die dat spul netjes na kan maken.
KHD Deutz-Fahr
@Ronijn

Nee dat lijkt me zonde, andere stickers er op plakken. Ik ben ook al een tijd op zoek naar een bedrijf dat die DF stickers netjes kan na maken voor een schappelijke prijs, want 250 tot 300 euro voor één trekker is echt te gek.
Ronijn
@KHD Deutz-Fahr Ja, maar als het niet anders kan ben ik best bereid daar 250 euro voor te betalen. Gewoon om het allemaal origineel te houden. Ik ga deze winter weer eens wat verder zoeken, want dan wil ik alle kappen laten spuiten. Mocht jij een adresje weten, geef het even door als je wilt.
deutznoud
Foto van het lettertype in word plakken en zoeken maar 😃
marcpd
Heb pas een nieuw setje besteld bij een stickerbedrijfje voor m'n 6.05, kost zo'n 40 a 50 euro, volgende week ken ik het resultaat.
henk-de-weerd
Het lettertype is Europa Gro SH Bold ext

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!