Illustratie van:

Fendt 103 - versnellingsbak ervoorweghalen maar nu?!

Moi

ik ben bezig met een versnellingsbak voor een achterkant van een trekker af te halen alleen nu is mijn vraag nu heb ik bijna al mij bouten rondom die in zicht zijn losgedraait. maar nu heb ik de deksel er ook afgehaalt van de versnellingsbak en nu zag ik hier nog weer een soort van uitstulpingkjes zitten nu is mijn vraag zitten er ook nog drie bouten in de achterbrug die de versnellingsbak vasthouden?

m.v.g arjan stroeve

Deel dit topic

Reacties

Mengeledriver
Bovenin, achterin? Bedoel je die 3 moeren? Die moet je idd losdraaien.
basia
Bij de 106 moet idd het hefdeksel eraf om 3 moeren los te draaien om de bak van de differentieel los te halen ; en ik denk bij de 103 idem .
DeutzFahrTTV
Klopt van de week ook gedaan! Het hefdeksel eraf halen dan zitten daar ook nog 3 bouten die los moeten! Veel succes.
arjan de knooierd
Bedankt jah zitten nog 3 bouten die moeten los alleen nu iemand nog iedeen hoe ik hem ervoor wegkrijg pakking houd hem nog vrij goed vast na 30 jaar er tussen te hebben gezeten??!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 103 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3