Illustratie van:

John Deere 4240 S - motor revisie.

Weet iemand mischen wat het gaat kosten om de motor van een john deere 4240s te reviceren?? nieuwe zuigers en bussen etc,
ook alle pakkingen van de aandrijving??

Deel dit topic

Reacties

eicher 3145
Hallo. wij hebben onze 4240s ook laten riviceren moet je even aflfret egberts in schonebeek opzoeken die heeft alle onderdelen en motoren liggen. gr martijn
johndeere1120
@eicher 3145 Dit is de oude trekker van jullie!! die ik heb gekocht. als ik jou foto's bekijk. wat is er verder allemaal al aan gedaan?
want hij heeft erg veel onder druk en lekt op vele plaatsen.
eicher 3145
Ja als ik je foto zo bekijk wel. wij hebben een compleet nieuw onderblok er onder gezet. trekker ian helemaal door de midden geweest. en zijn nieuwe onderdelen in gekomen. wij hebben verder nooit geen lekkages gehad.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4240 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
3