John Deere 1020 - stoel

Ik ben op zoek naar een nieuwe stoel voor de 1020. wie weet waar die nog te krijgen is.

Deel dit topic

hendrik holtjer

Reacties

JD3010
Overal zijn die er nog in het geel. Bij de dealer, LMB, bij mij, enz.
henrif
Elke dealer heeft er wel 1 liggen of kan hem bestellen zwart of geel
Tom VB
De originele stoelen ze er volgens mij niet meer. De onderdelen ervoor echter wel. Piet Everts in Winsum gn. heeft altijd wel een originele stoel gebruikt liggen. De imitatie chinese prulstoeltjes zijn idd overal te krijgen, ook met gele rug en zitting.
JD3010
@henrif Origineel zat er geel op en voor de prijs maakt de kleur niet uit.
Adri-JD850
De bekleding van de originele stoelen is die ook nog te krijgen(kopen)heb nog een originele stoel liggen namelijk en wil deze misschien weer terug zetten opniew aangekleed dan wel.
JD3010
@Tom VB Zo erg zijn die immitatie stoelen nou ook weer niet hoor. Zo'n stoel is nieuw wel beter dan een gare originele. Ik heb er nog een originele, die van mijn 2130 afkomt.
Tom VB
@JD3010
Ik heb op de 3120 een originele zitten, deze heb ik zelf geheel gerevisserd. Dat is heel goed te doen. Nieuwe bekleding erop van Kramp, nieuwe rolletjes e.d. ziet er weer nieuw uit en zit 10 X beter als een imitatie
JD3010
@Tom VB Ik zal mijn oude stoel dan maar nog niet weggooien.
Tom VB
@JD3010
zou ik idd maar niet doen, altijd zonde.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!