International interieur verschillen

Dag jongens

Ik had een vraag:

Ik heb in mijn 844s bruine bekleding in zitten , maar nu zie ik ook wel is in die trekkers zwarte bekleding.. Heeft dat met het bouwjaar te maken ? wie kan mij dit vertellen 😛?

Groeten Christian

Deel dit topic

Reacties

inter844-s
...
inter844-s
...
valmet6400power
Dat gaat @SJB533 je vertellen!
inter844-s
Okee ben benieuwt 😃
1246 844-s
De zwarte zijn ouder, is aan de buitenkant ook nog wel eens zichtbaar aan het wel of niet aanwezig zijn van ventilatie roosters en de manier waarop je dakluik open gaat...
DaanHaar
Bruin is origineel en zwart is van bv. Kramp.com. Dit is er dus later ingezet. In de profielfoto zie ik ook een rood dak echter deze moet creme wit zijn als je het tenminste origineel wilt hebben.
jorghofste
@inter844-s
mijne is zwart zie foto, maar dat klopt hij heeft ook geen ventielatie rooster in het dakje heb er soms wel over zitten denken als ze dicht waren gemaakt maar dit hebben er meer dus
jorghofste


boven het spiegel zitten bij jou roosters die heb ik niet
SJB533
@valmet6400power
Echt niet! 😃

Sorry Christian, weet ik niet. Weet wat geleerd van @DaanHaar
1246 844-s


scheppend dakluik en geen ventilatie roosters aan de zijkant en bij aankoop cabine zat dr zwarte bekleding in, ook is het kachel/radiopaneel anders...
inter844-s
@DaanHaar bedankt , ja hij word weer orgineel , ben hem zins gisteren aan het schuren . De voorkant waar de stikkers zitten is alweer zwart , en zaterdag het dak creme spuiten !
inter844-s
Ik hoor twee verschillende verhalen .. ene zegt dat het oudere type's zijn en de andere zegt dat het er later in is gemaakt 😛?, Hebben die inters die zwarte bekleding hebben ook wel een kachel??
DaanHaar
Het feit dat ik het weet is dat we ze destijds nieuw kochten. Vanaf 1977 reden/rijden we international en de eersten die wij kochten waren al bruin bekleed, ook de cockpit cabine's (die zaten op de 955 etc.). Voorzover ik weet zijn de 844-s met comfort 2000 allen voorzien van kachel. Er waren ook 844-s trekkers zonder kachels maar die hadden een andere cabine, vaak Fritzmeier. Bij deze cabine's had je de keus voor een kachel.
inter844-s
Oke bedankt @DaanHaar !
1246 844-s
@DaanHaar maar weet jij dan ook of die van voor 77 wel zwart waren...

want die cabine die ik later kocht had zwarte bekleding en heb ooit bij een bekende van mij een 844 cabine er afgehaald en die was ook zwart met de verdere kenmerken van t scheppende dakluik en de niet aanwezige zijroosters.
1246 844-s


met zwarte bekleding en zonder uitgebreide kachel instrumenten paneel
1246 844-s


en ook uit deze kwam een zwart interieur. zie details scheppend dakluik en zonder ventilatie rooster zijkant cabine
1246 844-s


zie hier t kleine bedieningspaneeltje van de ouwere/zwarte uitvoering.
mickheijboer
@DaanHaar De eerst waren echt zwart wij hadden 1 van de laatste 1246 en die was bruin een ander loonbedrijf had een iets oudere 1246 en die was Zwart en dat dakluik andersom zat ook dat was ook bij de 844 series zo. Als je bruine bekleding heb je dus de laatse uitvoering.
DaanHaar
Man, man, wat gaan we ver terug in de tijd. Ik kan even geen foto vinden van onze 844-s destijds. Wel heb ik een foto gevonden van onze 955 en die had 2 vermoedelijk luchtinlaatjes aan de zijkant van de cabine. Van de 844-s kan ik me dat niet herinneren.
1246 844-s
Haha ja dat is al ff geleden natuurlijk, hoe t bij de 55serie zit weet ik niet maar bij 44 en 46ers wel.
john deere98
Wij hebben zelf een international 585 XL en die cabine's zijn ook niet lelijk of slecht
mickheijboer
Hele tijd terug ja maar wel mooie jaren. Wij waren toen blij met de bruine kleur maakte de cabine veel lichter van binnen.
inter844-s
Bedankt voor de info allemaal 😉!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
24
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2