Illustratie van:

Unimog U1000 - deur sluit niet meer

De deur van onze unimog u1000 wil niet meer vastklikken (sluiten) als je hem dichttrekt.
weten jullie waar het aan ligt? nu houden we hem dicht en schuiven hem opslot met het rode schuifknopje als we gaan rijden, dan zit hij ook dicht maar dat is natuurlijk ook niet ideaal
gr hidde

tractorfan.nl/picture/670826/

Deel dit topic

Reacties

hiddejdfan
...
Boemrang
Slot kapot, of denk je zelf iets anders.
hiddejdfan
Zou best kunnen
hiddejdfan
Het is de unimog van mn broer @niels vanderpeet
jmos
Misschien dat het vergrendelmechanisme vast zit, probeer eens om het vergrendeling heen en weer te doen in de deur en kruipolie er op doen.
hiddejdfan
Ik zal het.morgen wel even proberen
Joop3
@hiddejdfan De bekleding heb je er al uit, dus volgens mij moet je vrij eenvoudig het sluitmechanisme uit kunnen bouwen. Tenminste, bij de auto's en trekkers heeft Mercedes er toen der tijd aardig over nagedacht. Dan kun je met een beetje technisch inzicht gauw zien wat er mis is. Een ander sluitmechanisme kun je zo bij Donald krijgen, die heeft hoogstwaarschijnlijk wel wat liggen, als deze niet te redden is. Wel het slot overbouwen, anders past je deursleutel niet meer.
Kubota
@hiddejdfan misschien is het veertje (als dat er in zit, neem aan van wel) kapot. Hoogstwaarschijnlijk kan een mechanisatiebedrijf in de buurt een vergelijkbare vinden en die voor je bestellen.
samie
Je moet hem vastbinden aan het stuur leuk voor in de bochten 😃
(nie doen é)
hiddejdfan
Ja is goed, we hebben al eens vaker onderdelen bij unimog donald gehaald dus dat is geen probleem
jd4050
Spuit er eerst maar eens wd40 in en kijk of ie het dan gaat doen
hiddejdfan
Ok zal ik morgen ff doen. bedankt, ik zal het topic weer sluiten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog U1000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4