Illustratie van:

Same Corsaro 70 - zakende hef

Ik doe wel is een bakje zand achter de same ,maar vanwege dat we stil staan zet ik hem uit, maar dan zakt de hef naar beneden en staat de bak op de grond. weet iemand wat ik daar aan kan doen?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Fendt211Vario: Dit is in dit geval niet te verhelpen. Dat (zakken) hadden ze al als nieuwe in de showroom. 😉
Rozema
Regelventiel van de hef niet goed afgesteld of de o ringen en de manchet van de hefcilinder. Je kunt de o ringen en de manchet vervangen. Doordat deze enigzins beschadigd raken, lekt de olie als het ware inwendig weg waardoor de hef zakt. het benodigd wel de nodige ervaring om deze te vervangen. Er zijn hier voor andere trekkers in het verleden veel vragen over gesteld, je kunt veel informatie halen uit de vorige topics. Zoek maar eens op o ringen bijvoorbeeld
jordi 1455
Links zit een hydroliek hendel en die moet je dan naar boven trekken en vergrendelen zo dat hij niet terug gaat. maar als je de trekker start moet je hem ontgrendelen.
jmos
Vaak kun je hem beter voor het uitzetten op de grond zetten zodat met opnieuw starten de startmotor de oliepomp en dus de hef niet op hoeft te tillen.
Als je dit doet start de motor aanzienlijl beter en vraagt de startmotor ook minder stroom waardoor je accu langer meegaat.
joop-same
Al deze hefsystemen zakken min of meer ook vanaf nieuw,
als de motor stop staat.
Maar er kunnen altijd een paar Oringen lek zijn.
En als hij nog zakt bij ingeschakeld buitenventiel
(zie jordi 1455)dan is de machet van de cilinder en of
de O ringen bij het overdrukventiel lek.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Corsaro 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2