Illustratie van:

Landsberg LH 2722 - beschikbaarheid onderdelen?

Goeienavond,

Zijn er nog onderdelen te krijgen voor deze ladewagen? Ik heb al veel gezocht, maar tevergeefs. Ik kwam er wel achter dat de Pöttinger Boss Junior 22 H hier heel erg op lijkt, zijn hier nog onderdelen van te krijgen en passen die dan ook in de Landsberg?

Groeten,

Tom

Deel dit topic

Reacties

gijs giesbers
Dat zou heel goed kunnen dat deze passen. Landsberg is namelijk overgenomen door Pottinger. Het beste kun je dan informeren bij www.duport.eu (dit is de pottinger importeur voor Nederland)
Trekkerman Tom
@gijs giesbers Oké, ik wist wel dat Pöttinger Landsberg heeft overgenomen. Ik zal wel even zien.
case 745 xl
@Trekkerman Tom en bevalt de wagen?
JD3010
Als ik bij mijn leverancier op Landsberg zoekt, komen ze inderdaad met Pottinger-onderdelen.
frank_mf
Wij hebben zelf ook zo'n wagen maar gebruiken hem zelden, alleen wat graskanten etc. Onderdelen hebben we dus niet nodig en ik kan je dus niet verder helpen...
Trekkerman Tom
@case 745 xl Ik werk er zelf niet mee, hij is namelijk voor de buurman. Maar volgens mij bevalt hij wel, hij is alleen iets kleiner als de oude wagen, maar de hydraulische achterklep is wel makkelijk, je moet hem alleen met de hand ontgrendelen en het laatste stukje dicht duwen 😃
Trekkerman Tom
@JD3010 Ja klopt, maar die passen dus wel in een Landsberg?
Trekkerman Tom
Quote @case 745 xl:
bij hun vandaan

Maar wie zijn 'hun'?
JD3010
@Trekkerman Tom Dat neem ik dan wel aan, anders zal het niet als alternatief gegeven worden.
Trekkerman Tom
@JD3010 Ja, dat is waar ja.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landsberg LH 2722 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2