Vervoer naar TT Alphen 25 augustus

Ik was benieuwd of er iemand nog een vrachtwagen met dieplader weet of iemand die een plek over heeft op een dieplader om de trekker van mn kameraad mee te nemen naar het NK trekkertrek in Alphen(NB) op zaterdag 25 augustus a.s. Mag met of zonder chauffeur. Het betreft de Fendt 612 van Jeroen Peppelenbos uit Olst en hij rijdt dan 9 ton dus het laadvermogen moet sowieso 9 ton zijn. Mag iets geld kosten, maar natuurlijk niet te veel.

Laat maar horen als iemand iets weet!

Deel dit topic

Reacties

dresje80
Ik weet iemand die voor 125 euro rijd ivarwittebrood.nl/wempe.html/ zo hebben wij mijn mc cormick ok op gehaalt
B - W
Zou de firma Visch niet willen sponseren?
ook weer een stukkie reclame voor hunzelf hé!
wvdh
Ff een be oplegger huren dat kost ook niet de hele wereld
Niek1988
@wvdh

9 ton op een BE is wel aardig veel denk ik? Jeroen had wel gekeken zei die maar die hij gezien had was meerendeel 4-5 ton laadvermogen
Niek1988
@B - W

Is wel gevraagd alleen zijn ze druk met de mest dus konden ze niet garanderen dat er een auto vrij was en dan moeten we nog een dieplader regelen als t kon
Niek1988
@dresje80

Ik zal eens kijken naar dat bedrijf alleen zit dat helemaal in noord-holland dus die moet een flink aantal kilometers gaan maken ben bang dat dat prijzig gaat worden... Bedankt voor je reactie in elk geval!
B - W
Al rijdend is het wel een uurtje of drie denk ik, net gek zat...
B - W
Misschien even bij tractorpulling.nl kijken naar de genomineerden die er naartoe gaan, en als er een paar uit jullie buurt gaan, gewoon even vragen, misschien dat iemand een plek over heeft, dar moet je wel even zin in hebben, maja, transport ben je zo 200 lichter, red je het niet voor denk ik...
ford8630power
Hier uit de buurt komen er niet zoveel weg die naar het NK gaan, omdat Staphorst de dichtstbijzijnde wedstrijd is waar je je kunt kwalificeren.
dresje80
@Niek1988 nee dat is niet hoor want wij hebben van friesland naar noordbrand laaten brengen 125 euro
Niek1988
@dresje80

haha dat is een klein stukje he.. als ik hun zou bellen moeten zij vanaf Noord-Holland naar Olst (ligt bij Zwolle in de buurt), daar oplaaien, dan naar Alphen in Brabant helemaal onderin bij de Belgische grens en dat nog een keer weer omgekeerd allemaal dus dat zijn wel dikke kilometers, reken maar 600 kilometer als t niet meer is. Maar wel bedankt voor je reactie!!
Niek1988
@B - W

tis ongeveer 200 kilometer en de trekker loopt 47 ongeveer dus rijden wordt hem nie. Dezelfde dag is de slepfinale van Stoppelhaene in Raalte anders gaat ie daar gewoon heen niks geen gemartel maarja het NK is wel mooier natuurlijk en hij heeft een goeie kans denk ik!
B - W
Dasz wel heel ver jah, zou jammer wezen, kan goede plaats pakken met t ding!
hobby-farmer
@Niek1988
lastig hé! transport regelen!
Ik (wij) zoeken ook nog transport voor de NK ploegwedstrijden 20/22sept in Numansdorp zeeland,wij zijn ook nog een vrachtwagen met opleggen voor 3 trekker nodig!
ook overal wezen vragen,maar valt tegen!
Maar ploegwedstrijden zijn ook 3 dagen! het mooiste is als je de vrachtwagen daar kan laten staan, scheeld weer 2x loos rijden,scheeld weer ruim 500km!
dehandigesmeerlap
@hobby-farmerKennelijk is het bij de trekkertrek de zelfde zotte vertoning als bij de ploegvereniging...een nationale wedstrijd organiseren in het liefst Belgie of Duitsland of net ergens achter de noordzee dijken als het maar kilometers zijn.En dat is niet één keer maar altijd.
Niek1988
@dehandigesmeerlap

Tis inderdaad onzin om het zover weg te houden ze moeten gewoon int midden van het land doen in Wekerom, Stroe of Harskamp ofzo das voor iedereen beter
tractorquintentje
Voor ons niet haha, nu hoef ik nie zover 😛
dresje80
@Niek1988 zoek maar is uit van garyp naar lage mierde
dehandigesmeerlap
@Niek1988 juist...en dan willen de deelnemers ook nog komen om er een mooi evenement van te maken.Vele die regionaal iets gepresteerd hebben en naar een Nederlands mogen haken af als ze geen goede connecties binnen de transport wereld hebben en dikke facturen voor transport krijgen.Gevolg?Het evenement holt uit omdat de deelnemers die mogen niet meer op komen dagen.Voor bezoekers aan het evenement is er ook niks meer te beleven en blijven naar een paar keer ook weg.Dan volgt nog een organisatie die financieel er niet meer uitkomt en dat vervolgens op de leden gaat verhalen via een hoger lidmaatschap,hoger donateurschap,hoger startgeld noem maar op.

En zo is het balletje weer rond dat uiteindelijk de deelnemer financieel opdraait voor een slecht bestuur.Diep treurig
Niek1988
@dehandigesmeerlap

Je hebt helemaal gelijk ik ben t helemaal met je eens
hobby-farmer
@Niek1988
ik hoorde dat sundermeijer ook naar het NK heen ging,mss daar ff horen of ze nog plaats over hebben!
wvdh
@Niek1988
ik heb ook wel eens een be gehuurd daar mag 10500 kg op
B - W
@wvdh

dan heb je een poppetje nodig met groot rijbewijs denk ik?
wvdh
@B - W

heb er zelf ook wel eens meegereden. met een be rijbewijs
B - W
@wvdh dacht dat boven de 7.5 totaalgewicht een groot rijbewijs benodigd was, kan het mishebben...
wvdh
@B - W

kan maar ik heb er gewoon met be rijbewijs gereden
B - W
@wvdh

verrek, het was vandaag, hij heeft het gered, 4 de plaats...

tractorfan.nl/picture/678381/
monteurtje
@hobby-farmer

Sinds wanneer ligt nmansdopr in zeeland????
het ligt nog steeds in zuid-holland hoor.
kijk maar es goed op de kaart.
en als je de vrachtwagen hier in de buurt wil houden staan deze dagen tijdens de ploegwedstrijd dan is dat geen probleem. weinig tot geen criminaliteit hier in de burt 😉
maartendankers
@dresje80 dat kunnen ze dan voor 125 euro omdat ze dan ook een retour vracht hebben in de buurt..
Valtra-Fordpower
@B - W

Zolang het totaal gewicht van de trekker niet meer is dan 3500kg is het BE.
hobby-farmer
@monteurtje
sorry hoor Zuid holland dan!
nog een kleere eind weg!, bijna zeeland.hahaha
maar de meeste bedrijven willen de vrachtauto weer terug hebben, dus 2 loose ritten! weer 500km....!!
hobby-farmer
@B - W
er zijn BE combie's van 7,5 ton waar je met B.E. rijbewijs mag rijden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
32
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0