International 423 - waar kan ik een goedkope nieuwe radiateur kopen voor een cormick 423

Hallo
mijn radiateur is lek en is nu mijn vraag weten jullie nog een goed adres waar ik de nieuwe radiateur voor mijn cormick 423 kan kopen.
alvast bedankt
mvg johndeerefann

Deel dit topic

johndeerefann

Reacties

JD3010
Is die zo ver kapot dat die niet meer te maken is? En wat wil je ervoor uitgeven?
dennis fordson
Volgens mij kan je een radiateur ook laten maken
johndeerefann
@JD3010 nee hij kan niet meer maakt worden en wil er tot 500 euro aan uit geven
JD3010
@johndeerefann Voor dat geld heb je wel een nieuwe.
jmos
Mijn vader knijpt soms het kanaaltje dicht dat lek is of is er een hele hoek uit of zo iets?

ik weet wel dat een nieuwe radiator niet goedkoop is maar ik denk voor 500 euro wel te krijgen.
johndeerefann
@jmos hij lekt boven op bij volgens mij de kop van dde radiateur
JD3010
@johndeerefann Als die van koper is en niet rot dan is het heel goed te solderen hoor. Ik heb er al een paar moeten herstellen.
jmos
@johndeerefann
dat kun je niet dicht knijpen. 😞
Wij hebben iin onze renault 5 jaar geleden eens een keer wat gemalen bix gegooit want er kwamen stralen uit de radiateur zo lek als hij was. (Niet druppelen maar echt stralen). Sindsdien heeft hij nooit weer gelekt en hij staat altijd voor de mixer te draaien.
Corne S
Alsjeblieft:

link.marktplaats.nl/585809135/

+-300 euro inclusief. Volgens mij imitatie.
HOWD
@Corne S

Bedankt, ik had johndeerefann ook al een pb gestuurd.
En... klopt, is imitatie.

Wouter
MF35
9 v/d 10 radiateurs kunnen ze een nieuw blok in zetten en is stukken goedkoper dan een nieuwe maar wel even goed.Er zijn ook veel alternatieven wat je kan proberen zoals een paar eieren er in doen maar haal wet de dooiers er uit gedroogde paardenkeutels helpen ook goed maar waar ik zelf de beste ervaring mee heb is gewoon Pur tussen de lamellen spuiten wat prima werkt maar let wel het zijn en blijven lapmiddelen.Zet er een goeie gebruikte originele op en je kunt weer jaren verder.Jan Mulder uit Geesbrug (nabij Hoogeveen)heeft heel veel onderdelen van Cormick tractoren en is er ook niet duur mee.
Inter1246fan
@MF35

Eieren helpen ook niet. Afgelopen voorjaar begon tijdens een oltdimer toertocht de radiateur van de Cormick D439 te lekken. Een paar eieren erin gemieterd, maar bleef steeds lekken as un zeef. Toen maar steeds bijgevuld met water dat we bij een restaurant langs de route hadden gevraagd.
Gewoon laten maken of zoon pil der in doen .
bij me inter 1255 koste een nieuwe 2keer zoo veel als laten maken maar dan is die mees ook nieuw want aleen je onder en boven bak was bij mij nog oud
cxdriver
@ johndeerefann: mijn baas heeft nog een 383 staan voor afbraak heel de trekker is te koop voor 600 euro , mss is dit iets en heb je ineens nog een hele boel wisselstukken erbij! stuur anders PB
mestyle
Ik heb er nog een van een 323 staan weet niet of die past. doe maar een berichtje voor de prijs
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!