Kubota B6000 - blauwe walm en onregelmatig

Ik heb het probleem dat mijn B6000 onregelmatig loopt. Net of iemand zachtjes met het gas speelt. Ook walmt ie nogal blauwe walm als ik gas geef.
Ik verdenk het luchtfilter (te weinig zuurstof), maar vroeg me ook af hoe je de dieselinjectie uberhaupt af kunt stellen.
Heeft iemand een idee?
vroonhof

Reacties

Wimsumar
Beste Vroonhof: Hoe oud / jong is deze Kubota B-6000?
Wat wordt er mee gedaan?
Waaruit bestond de laatste onderhoudsbeurt en door wie is deze gedaan?
wiltie63
Hoeveel uren staan er op de klok?
DeutzD40L
Brandstof filter verstopt?
Snaky Bill
Luchtfilter na kijken zit vol als het drogstof filter is of als oliebad filter te veel olie erin . Effe inlaaat slang los maken en dan effe testen met laten lopen
,
koenjohndeere
EN MISCHIEN DE OLIE
Boemrang
Dus met andere woorden, de eigenaar moet ook controle's uitoefenen, en als het kan , elke morgen. 😉
fstokman
Onregelmatig is brandstof filter en blauwe walm is olie ik heb er ook een gehad dus ik denk dat je het luchtfilter ff schoon moet maken oud olie er uit en nieuwe er in en ik zou eens de brandstoffilter ff vervangen. suc6 er mee 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!