Illustratie van:

Massey Ferguson 133 - aantal pk en geschiktheid cyclomaaier

Weet iemand of iedere MF 133 37 pk heeft en vooral of hij geschikt is om een cyclomaaier van 1m65 te bedienen, Ben paardenhouder en moet de een 4000meter maaier voor eigen gebruik, maar weet niet of de 133 voor dit werk zwaar genoeg is.
Bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

jmos
Dat is ie wel als ik andere topics hierover moet geloven. en anderd gewoon iets langzamer rijden.
newholland6640
Moet kunnen, ben alleen bang dat je voor het gewicht wat aan de krappe kant zit.
jordi 1455
@newholland6640
gewoon gewichten voor aanhangen.
newholland6640
@jordi 1455

Bedoel het hellen 😉
Pauls
Moet zeker lukken, heb zelf vroeger ook met een 1m65 cyclomaaier gereden met een 35X (ongeveer de voorganger van uw 133) Onze maaier was toen zelfs nog een 4 pot, en die dingen trekken zwaarder dan de huidige 2 pot versies. smaller raad ik niet aan omdat je met eentje van 1m35 altijd op het juist afgereden zwad rijdt, en dan rijdt je het gras dieper in de grond, wat je dan even later met de schudder moet proberen van de grond te krijgen.
306LS
Mijn nonkel heef ook een 133 en hangt er een maaibalk van lely 1.60 meter aan en gaat zeer goed dus normaal geen probleem
valmet6400power
Algeheel advies is dus, rijden maar met de MF! 😄
newholland6640
@Pauls maakt niet zoveel uit 😉 Als je klein beetje fatsoenlijke schudder hebt pakt dat gewoon op. Tenminste, bij ons op het zand
Pauls
@newholland6640 bij de meeste hobbysten ligt het land niet altijd geheel egaal, en is ook niet overal evengoed aangedrukt bij de inzaai. Dus is het risico op het gras in de grond drukken redelijk reeel, wat niet wil zeggen dat het bij iedereen zo is.
Wimsumar
Beste JJBaggen: Ja, het zal wel gaan.

Hier wat actiefoto's van M.F.-133 en M.F.-35 met diverse (enkele te grote/zware) maaiers:
steyr 9087
@Pauls wij maaien ook met een pz 1.35 mar dan rij je ook met 2 wielen over het gemaaide maar met schudden hebben nergens last van dat het de grond in is gereeden.
newholland6640
@Pauls

Daar heb je dan wel gelijk in! 😛
houwie87
Heb nog wel een pz 135 te koop

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 133 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
17