Illustratie van:

International 633 - Verlichting IH 633

Hallo,

kort geleden heb ik even gekeken naar de verlichting van de 633 maar helemaal niks doet het meer, ook geen knipperlicht, zal het aan de zekeringen liggen,aanslag op de contactpunten of een kabelbreuk. Kan iemand me hier verder mee helpen van wat het zou kunnen zijn.

alvast hartelijk dank

Glenn820

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Werkt er iets op het rechter paneel? In de klok?
ADB996
Roest op de blote delen van de kabelboom(stekkers, enz.)
of kabelbreuk door trillingen gewoon even doormeten met je meter en je weet het zo
inter844-s
Men buurman heeft ook zoon 633 en daar werkt ook niks meer van heb al een keer naar de zekeringen gekeken en andere lamp geprobeert maar heeft allemaal weinig zin 😉 gewoon nieuwe kabels deraan dat is vaak wel het beste ! en als de lampen van binnen ook roestvorming hebben zou ik er ook maar gelijk nieuwe lampen opzetten anders blijf je aan het kloten !

succes ermee
wvdh
Start die wel??????
ErDee
@inter844-s Het is veel makkelijker en sneller om even te kijken waar het probleem zit dan nieuwe kabels gaan leggen en al 😉 Meestal zijn het wat losse/slechte contactjes of kabels die niet meer aangesloten zitten en dat soort dingen. En houd altijd een spanningzoekertje/testlampje of multimeter bij de hand, dan kun je meten to waar je wel stroom hebt. Dat maakt het veeeel makkelijker om probleempunten te vinden.
glenn820
@ErDee

op de klokken doet alles het nog, maar de koplampen,achterlichten en knipperlichten niet meer. alle zekeringen zijn nog heel
HanomagR228
Heb je wel goeie massa?
ErDee
@HanomagR228 Dan zou niks het doen
ErDee
@glenn820 Er zitten 2 grote stekkers ergens in het dashboard, 1 daarvan is voor de achterkant en 1 voor de voorkant meen ik. Trek die eens uit elkaar en maak die pinnetjes eens schoon.
Wimsumar
Beste
Quote @ErDee:
2 grote stekkers. Trek die eens uit elkaar

Lijkt me niet zo'n goed idee. Spuit ze eerst eens in met contactspray (of kruipolie). Mocht het dan nog nodig zijn ze uit elkaar te trekken, dan gaat dat in ieder geval gesmeerd. 😉
ErDee
@Wimsumar Contactspray heeft niet zo veel zin als er vuiligheid tussen de contacten zit.
Wimsumar
Beste @ErDee: Aangetaste stekkertjes droog lostrekken kan de stekkertjes helemaal vernielen.
HanomagR228
Beste Erdee,

Er staat toch ook dat niets het doet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
10