Beurs Bindinghuizen

Ik ben is benieuwt hoeveel mensen er op de ATH Beurs waren de afgelopen dagen. Weet iemand daar meer over?

Deel dit topic

Reacties

marco steyr
2x de helft 😄 maar even zonder gekheid, ik heb er nog niets over gehoord.
ramrod
'k Heb alleen gehoord dat de 2 eerste dagen meer volk is geweest dan bij de eerste 2 dagen van de vorige editie
roytieltjes
Wat wil je met zon weer...... gister was het aardig druk maar goed te doen
zetor4ever
De vorige keer 51000, zal nu wel meer zijn
Fendt_favorit
52.069 bezoekers.
MarcelFendt
@Fendt_favorit haha facebook zeker net gelezen?
MarcelFendt
Het verhaaltje wat net op facebook staat

Het stof trekt op, ATH 2012 is voorbij. We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement met 52.069 bezoekers die de poorten passeerden. Daarmee lieten we een kleine verbetering zien tov de editie van 2010. Toen registreerden we 51.183 bezoekers. Een knappe prestatie als we in aanmerking nemen dat de boerenpopulatie over de jaren langzaam dalende is. Maar waar we in aantal dalen, wint onze bedrijfs
tak in slagkracht en innovatie. Met minder mensen doen we meer en beter en dat komt in belangrijke mate door technische innovatie. Een rondgang langs al onze exposanten heeft dat duidelijk gemaakt, met Lely Vector (winnaar van de Bronzen Sikkel 2012) als een van de vele voorbeelden.

Een van de bezoekers was demissionair Staatssecretaris voor EZ, Landbouw en Innovatie Henk Bleker (CDA). Hij zei er het volgende over: "Dit is hét evenement waar innovatie en traditie samenkomen. Een geweldig evenement voor agrarische ondernemers."

De drie toekomstpaviljoens, waar met toonaangevende kennispartners de landbouw anno 2025 werd gepresenteerd in de Stal, Akker en Werkplaats van de toekomst, waren drukbezocht. Dit was een van de nieuwe onderdelen van AgroTechniek Holland en een prima platform om het innovatieve karakter van onze sector te etaleren. Namens de organisatie gaat onze dank uit naar alle deelnemende partijen uit ondernemersveld, onderwijs en wetenschap die hieraan in belangrijke mate hebben bijgedragen!

Wat rest is de herinnering. Bekijk onze mooie foto's van 4 dagen ATH 2012 en tot ziens in 2014!
jmos
Trouwens weet iemand waar bindinghuizen ligt? 😄
selten
@jmos
Neverland 😃
jmos
@selten
lag toch in vlevoband? 😃
selten
@jmos
Jazeker 😃
tone29
Ik ben er geweest. heb alleen een vraag. ik reed een testrondje op die nieuwe mf 7620 donderdag. en toen stond er een fotograaf bij die grote zandbult waar je overheen moest rijden. weet iemand wie dat was?
JD6930
@TurnMeLoose

Is het mogelijk reacties uit dit topic en het vorige (2e) ath topic in het 1e(onderstaande) samen te voegen tot 1 geheel? zodat de reacties toch bewaard blijven?

tractorfan.nl/topic/47783/
JD6930
Quote @tone29:
ik ben er geweest. heb alleen een vraag. ik reed een testrondje op die nieuwe mf 7620 donderdag. en toen stond er een fotograaf bij die grote zandbult waar je overheen moest rijden. weet iemand wie dat was?

Ik wete het niet, er zijn al wel verschillende foto's op TF voorbij gekomen van een MF op dat parcours op de ATH, alleen zijn de meeste daarvan op woensdag gemaakt denk ik.

Misschien dat je bij het ATH trefwoord, te vinden op 1e pagina in dit topic: tractorfan.nl/topic/47783/
een deel van die foto's vindt. 😉 Bij niet iedere foto staat dat trefwoord, maar als je op het profiel van een van de makers van de foto's kijkt zie je er misschien meer en misschien zie je je eigen nog een keer terug.

Het kan trouwens ook @Boerenjongen16 of zijn broer/vader zijn geweest. 😉 Als een van hun dat was, verschijnt ie vast wel op: trekkertrekker.nl/ en later op TF.
TurnMeLoose
@JD6930 @Tinus Kan dit wellicht voor je regelen.
JD6930
Quote @TurnMeLoose:
@JD6930 @Tinus Kan dit wellicht voor je regelen.

Oke. Bedankt!
tone29
@JD6930 wat ben jij duidelijk in reacties! 😛 het was best een oude man met redelijk lang haar. grote lens op zn camera 😃 zal hem vast wel tegen komen en anders via google wel misschien 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0