Illustratie van:

Case International 1455 XL - ontluchten remmen.

Hallo,
ik wil mijn remmen ontluchten van mijn 1455 , maar kan men het ventiel van de aanhanger olieremmen ook ontluchten ? Want hier vind ik geen bout voor hem te ontluchten. Alle andere punten zijn ontlucht , maar toch blijft er lucht in het circuit zitten, dus denk ik dat er nog lucht op de leiding naar het ventiel zit.

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

hakkert6
Op de plek van de ontluchting van de achteras gaat er een leiding naar het remventiel, op het remventiel zit ook nog een ontluchtings nippel.
Vergeet je de ontluchting van de rem van de voorwielaandrijving niet? De volgorde van het onluchten heeft ook veel invloed, volgens mij als laatste de vwd ontluchten.
caseihman
Kan iemand me zeggen waar die ontluchtings nippel staat op het remventiel ? want ik kan er geen vinden

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0