Diepteregeling renault

Hallo mede tf'ers,

Laatst had ik de vaste tand achter de Renault, het betreft een Ares. Maar met de diepteregeling op 0 % haalde hij toch hele tijd de hef iets op, en dan liet hij hem weer zakken, met als effect dat je bulten krijgt. Dit moet ik niet hebben natuurlijk, mijn vraag hoe kan dit???

bedankt

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Mielmonteur: Onmogelijk.
Dat wil zeggen, sommige merken "vaste-tand" trekken zichzelf niet in de grond (worden zweverig) als de beitels versleten zijn.

B.T.W.: Welk merk "vaste -tand" heb je? (Ik kan er geen foto van vinden in je T.F.-fotoboek)
mdoornekamp
Lopen je hefarmen schuin naar beneden of horizontaal. Anders trek je hem er automatisch uit. Weegt die vast tand van jou wel minimaal 1000kg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1