Signaal stekker kuhn quantron s

Wie kan mij vertellen wat voor een stekker er past op de ronde computer stekker achterop een quantron s bedieningskast van een kuhn venta lc3000 zaaimachine.

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Een ronde misschien? maar hoezo stekker kapot? weten ze het niet bij reesink dan?
malcon
@nhmonteur nee stekker is niet kapot. Er zit een ronde signaalstekker achterop de bedieningskast van de zaaimachine. Reesink heeft alleen complete kabels. Maar moet alleen de losse stekker hebben. Wil daar signalen afhalen zodat deze te koppelen is met het fm1000 scherm. Maar niemand weet hoe die stekker heet of wat voor merk het is. Reesink niet, trimble niet,..
nhmonteur
@malcon ohw vreemd, ik weet wel dat we in het magazijn een boek hebben met allerlei stekkers, staat hij daar niet tussen?

he kun je trouwens die foto van mij dat ik op je fordson rijdt met die straal rook er boven ff naar mij mailen.
die foto heb je ook naar de ewijkse brug gestuurd.
malcon
@nhmonteur ja mail ik je wel.. heb bij kramp en conrad overal al gezocht.. nergens te vinden. In dat boek heb ik nog niet gekeken.. maandag verder zoeken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1