Illustratie van:

David Brown 770 - prijzen granit

Wie kan op granit prijzen zien?
zou de persoon die dit kan mij de prijs van deze pomp door kunnen geven?
granit-parts.nl/MP/nl/…
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

caseih212
Naar de dealer gaan een daar navragen wat die je kost, zijn allemaal brutoprijzen. Je moet kijken wat die pomp je uiteindelijk kost bij de dealer! Gaan weer heel wat kortingen enzovoorts overheen 😉
DieterL
Ben je er zeker van dat de pomp kapot is?

Wat is de klacht?

Vaak wordt het niet werken van de hef veroorzaakt door een vuil / roest in het 'Selectamatic' regelventiel, in de achteras.
dezw
De pomp kost 330,15 euro
ADB996
@DieterL maar ook geen olie op de ventiel word al snel duidelijk dat het aan de pomp licht(kun he uit testen door de leiding na de pomp los schroeft en kijken of er olie uit komt.)
roni
Weet het zeker dat het de pomp is want in de filter en in de zeef en in de verlopen olie heb ik tanden van de pomp gevonden want de heft wil alleen nog maar met volle toeren omhoog.
ADB996
@roni maar dan licht het niet aan de pomp, want als de pomp stuks is dan gaat hij helemaal niet meer omhoog, heb je wel olie van de je ventiel???
dat de hef niet goed werkt is een DB kwaal.
meestal zie ie verstop en zul je hem schoon moeten maken.
daarmee bedoel ik de leidingen en de zuiger.
nieuwe filter en olie.
roni
Ik weet het zeker want heb de pomp er uit gehaald en de pomphuis is vlink beschadigd
die kleppen ga ik ook nog na kijken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 770 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2