Eicher ES 202

Hoi mede traktor liefhebbers.

Ik sta op het punt om een eicher ES 202 aan te schaffen om me te helpen met wat werk op onze gekochte grond ( enkele hectare).

Ik zoek vooral hulp met info over wat wel niet kan, tips waar ik op moet letten bij aankoop etc..

Ook heb ik nog een ploeg voor zo een beestje nodig. iemand tips? past elke ploeg hierop ?

De huidige eigenaar geeft aan dat er speling zit op het stuur en er een probleem is met de hefarmen ( raad aan deze te vervangen). Zijn dat allemaal haalbare dingen voor een beginneling ?
Ik wens een werktraktor, dus geen volledig in orde showstuk. Daar heb ik men vw/vespas voor 😄

Deel dit topic

Reacties

Wim3065
Moet het een smalspoor zijn?
Volgens mij kun je beter opteren voor een bekender merk. MF 135 bijvoorbeeld of iets in die aard. Daar zijn er nog enorm veel van. Hiervan krijg je namelijk makkelijk wisselstukken. En er zijn ook veel mensen die je kunnen helpen met tips en diversen.
In de Eicher markt ben ik niet thuis, maar aangezien je ze zelden ziet lijkt het me niet evident om er wisselstukken voor te vinden.

P.S. Waar precies in Geetbets woon je?
tborre
Hoi Wim,

De eicher heeft wat dingen die in zen voordeel zijn, en het smalspoor maakt het makkelijk om over tussendoor te geraken en dus hem meer te gebruiken.

Ik zou hem kunnen kopen via een kennis en de eigenaar die er al al die jaren voo rheeft gezorgt woont op slechts 5 km van men deur.

Moet ook eens onderzoeken of ik deze nog zou kunnen inschrijven gezien de papieren in al die jaren verloren zijn gegaan en nergens meer te vinden zijn. de traktor zou ook nooit ingeschreven zijn...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0