Illustratie van:

Fiat 65-66 - LED verlichting

Er is momenteel led verlichting om op de trekker te plaatsen die een 10 tal verschillende ritmes branden waaronder ook heel kortstondig flitsen, is dit wettelijk toegelaten? ( in Belgie ) Het gaat hier over kleine rechthoekige led verlichting in hel wit, blauw of rood, branden wel enorm fel.

Deel dit topic

Reacties

tractortje
In gent rijd er een fendt 936 met zo van die led flikker lichtjes boven de lichten op de neus
Ronijn
Volgens mij gelden daar dezelfde regels voor als voor de zwaailampen. Dus pas aan bij een trekker breder dan 3,00meter of als er gevaar dreigt. En dan mag het alleen maar oranje licht zijn.
marreeljens
Vooraan mogen het normaal enkel witte zijn ,achteraan enkel rood.e mogen wl niet storend zijn voor tegenliggers ,maar zo ben je toch veel beter gezien
ErDee
Bedoel je niet die oranje flitslampjes, alleen zie ik er bij jou de kleur oranje niet bij staan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 65-66 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
43