Illustratie van:

David Brown 880 - verlichting

Hoi ik heb een davidbrown 880 selectamatic. ik heb verlichting gekocht maar weet niet hoe ik het aan moet sluiten op de lampen. uit de koplampen komen 3 draden ik heb begrepen dat er ook groot licht op moet zitten in de peer zitten ook 2 gloei staafjes heeft iemand het verlichtings schema en of weet iemand hoe dit werkt?

Deel dit topic

Reacties

Fendtgek
Zitten er wel schakelaars in dan?
Kukel
Zitten er al draden op? of nog helemaal niets?

Anders kun je dat zelf ook uitzoeken, alle lichten een verschillende kleur draad. En dan netjes in een kunststof huls doen, gelders.org/start.php/….
ADB996
Moet je hem even open schroeven en kijken wat het is. maar je kunt ook even meten met een multimeter(stand van de weerstand(dan weet je of je een verbinding hebt.)) en meten welke draat de massa heeft. als je weet welke de massa is. is het een kwestie van aansluiten. bij GROOT licht moet de koplamp VOL zijn en bij KLEIN licht de BOVENSTE HELFT.
je zet de schakelaar op klein licht en je kijkt wat de koplamp doet. als hij alleen bovenste heft schijnt is het goed, doet hij de hele lamp beschijnen moet je de draden om draaien. Ik hoop dat je er iets mee kunt 😉
pim david
Ja de schakelaar moet ook nog aangesloten worden dus ik dacht misschien weet iemand hoe je het kan checken zonder de lamp aan de schakelaar moet aansluiten maar bedankt voor de tip

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4