Kubota B6001 - oliepijl

Oliepijl naast versnellingsbak waar bijvullen ?
kubouter

Reacties

jmos
Je wilt de versnellingsbak olie bijvullen? Zit er niet een grote schroefdop in de bovenkant?
KubotaB6001
Rechts naast de grote versnellingspook zit de peilstok, die heb je blijkbaar gevonden, links daarvan zit een rubberen stop (waar eventueel een drukloze retour ingeschroefd kan worden) waarlangs je de olie kan bijvullen.
Wimsumar
Beste Kubouter: Ik heb een vergelijkbare iseki 1300TX. Daar zit de olievulopening onder de zitting. (Rubberdop vlak bij de topstangbevestiging).
Valtrapowerr
Oliepeil*
kubouter
Er zit naast de versnellingspook een t-stuk die gaat naar de pomp die het dubbelwerkende hydroliekventiel van de fronthef aan drijft (zelf er op gebouwd) moet die dan los ? kan iemand mss een foto maken ?
Wimsumar
Beste Kubouter: Ik heb op T.F. een foto gevonden van een Kubota B6001.
Als ik me niet vergis zit de olievulstop ongeveer bij het witte stipje op de foto. (Is bij mijn iseki wel zo).

Klik op de foto voor uitvergroting:
kubouter
@wimsumar ik heb het danzij jou kunnen vinden bedankt
alleen die sukkels waar ik hem gekocht hebben hebben de dop vastgelast grrr
KubotaB6001
@Wimsumar Das de mijne ja, dat witte stipje is het handvat van de pen van de topstang, maar bij deze zit de vuldop echt wel naast de versnellingspook. De schroef onder de zadel dient om de zaksnelheid van de lift te regelen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6001 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!