Illustratie van:

Fendt 103 - synchromeshringen fendt 103

Hallo ik zoek synchromeshring voor een fendt 103 i.v.m dat de oude zijn uitgesleten maar nieuw zijn ze er niet meer te krijgen jah zijn er wel maar dan krijg je andere schakelmof en andere tandwielen en dat moet 1200 euro kosten nouw dat heb ik er niet meer voor over voor een trekkertje wat 12000 uur heeft gelopen!

dus weet iemand nog een sloopbak te liggen waar nog goeie synchromeshringen inzitten of heeft nog iemand wat liggen alles aanbieden!

m.v.g arjan stroeve

Deel dit topic

Reacties

afbrekerke
Ik vrees dat ze niet makkelijk te vinden zijn die sloop bakken omdat de meeste dezelfde mening hebben als jij met wat geluk ergens diep in een schuur of achter op het erg vindt je een oude trekker voor de sloop .
ricooo12
Zou je eens contact op moeten nemen met mechanpartners.nl/ die kunnen nog nagenoeg alle onderdelen leveren van o.a. Fendt
marcelhorst
Contact op nemen met c. heuvel in nijkerkerveen, heeft veel onderdelen van fendt.
Favorit614
Welk type versnellingsbak heb je , dubbele s schakeling of met een hoog/laag hendel. altijd handig om te weten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 103 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
42