Waarde centifugaalpomp

Hallo,
ik wil mijn centrifugaalpomp gaan verkopen .
merk :Mondena (italie).
type :AR230bp.
capaciteit : 220 liter per minute.
het bouwjaar is onbekend.
aandrijving : pto.
weet mij iemand de waarde van zo'n pomp vertellen
mvg superluc

Deel dit topic

Reacties

Renze
Lijkt me een radiale plunjerpomp van een veldspuit. Waarde: geen drol. 220 liter per minuut is 13.2 kuub per uur, voor beregening schiet dat niet op.

pompinstallaties.nl/19.01-dompelpomp-nv300/

dit elektrisch 350 watt (0.5 pk)dompelpompje doet ook 13 kuub per uur, dus als je deze voor beregening gebruikt heb je torenhoge brandstofkosten.

...Of je moet TOEVALLIG iemand vinden die de pomp van zijn veldspuit kapot heeft, maar de meeste veldspuiten worden al door de SKL afgekeurd voordat de pomp versleten is.
superluc
@Renze is gewoon iets voor een tuinman die eens een vijver moet leeg trekken of een hobbyist .
Renze
@superluc Een tuinman zet geen trekker op de aanhanger om met jouw pomp een uur bij een vijvertje te staan, als hij ook een dompelpompje van 1500 watt in de koffer kan gooien, die dezelfde kuubs in 14 minuten verpompt...

Maar als het een aluminium pomphuis is, is dat 50 cent per kilo waard.
fendt-vario
Spul voor op de rommemarkt denk ik ?
atlaspower
Je moet zon ding verkopen voor een drainreiniger of spuit, daar zijn deze ideaal voor, prijs wat een gek ervoor geeft maar rond de 200 euro als hij in goede staat is is redelijk lijkt mij, ik zou hem te koop zetten op de hobaho veiling site,hobaho.nl/Machines+%26+materialen/Vraag+en+Aanbod/ pak je gelijk je doelgroep

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
15