Deutz D10006 - Retourleidng

Beste tf-ers,

Ik heb zaterdag een dagje een trekker met hefmast nodig, zodoende heb ik die op de 10006 gezet, hier zat nog geen een ventiel op maar die zaten alleen afgedopt dus is gebeurt maar ik moet de retourleiding nog ergenst aan sluiten. Pakt een 10006 olie o.a. uit de versnellingsbak? Daar zit namelijk een afgedopt gat net voor de hef. Of moet ik een afdopping hebben op de hef of? Kortom: waar moet de retourleiding zijn olie gooien?

Mvg Deutz-5006
Deutz-5006

Reacties

dx11
De olie komt uit het hefblok. Boven op de vesnellingsbak dus.
dx11


De slang hier is de drukloze retourleiding.
Deutz-5006
Juist duidelijk, bedankt!
Deutz-Fahr
De afgebeelde retour slang, is eventueel ook los te koop.
zandvliet-120
@dx11 is dat hefblok nog goed? en die leiding is toch voor zuigen? ik dacht dat de retour leiding hoort in de inbus naast de aftakas hendel
dx11
@zandvliet-120 kan ook in die inbus verwacht ik ja. Komt de olie er ook. Ik denk wel dat dat hefdeksel goed is, zou niet weten waarom niet. ken de maker van de foto verder niet.
zandvliet-120
@dx11 oh oke want ik kijk zo naar dat hefblok, ik heb afgelopen week een hefblok gekocht en dat is deze, dat zie ik aan details. weet je nog waar je deze foto vandaan hebt? want ik ben wel benieuwd of hij goed is 😃
dx11
Google denk. in de afbeeldingslink staat korporaalservice.n
RobDeutz104
De aansluiting naast de keuzehendel van de aftakas is de aanzuigleiding van de pomp
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D10006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!