Goed videobewerkingsprogramma

Hallo TF'ers,

Ik zit eigenlijk met een vraag die hier niet thuis hoort, maar aangezien er hier genoeg "technieten" zitten die ook filmpjes in elkaar boxen, foto's bewerken,... etc stel ik ze toch maar.

Weet er iemand een goed, maar liefst gratis videobewerkingsprogramma. Het hoeft niet al te uitgebreid zijn, als het maar iets is beetje zoals Windows Movie Maker en wat gemakkelijk te gebruiken is.

Ik heb in Luxemburg heel wat filmpjes gemaakt en ik wil die in een film stoppen. Ik heb dat gedaan met Windows Movie Maker (de laatste versie uit Windows Essentiel of hoe heet het ook al weer), maar toen ik het filmpje wou opslaan, of op Youtube wou posten loopt het ding telkens weer vast... Ik heb al verscheidene programma's geprobeerd, zoals Magix Video Plus, AVS4you,... Dat ene werkt heel moeilijk, en bij het andere gaat de kwaliteit enorm achteruit en zit je nog eens gekl**t met een watermerk op de filmpjes.

Kan er mij iemand helpen???

Dank bij voorbaat alvast! Ik weet dat het niet echt "tractorfan-related" is, maar ik wou het er toch op wagen. Ik heb de zoekfunctie al gebruikt, maar die deed het voor het moment niet... En de programmatjes, die ik al getest heb, heb ik via google.

Simon,
Schlüterfan

Deel dit topic

Reacties

selten
Sony Vegas Pro 9.0
Schluterfan
@selten

Is dat beetje gemakkelijk in gebruik? Ik lees vanalles op internet erover...
selten
@Schluterfan
je moet in het begin goed opletten en goed lezen. Perfect programma bij goed gebruik.
Haye
AVS Video Editor is een mooie programma om video´s mee te bewerken. Die moet je officieel wel kopen.
Maar je vind zo een gratis volledige versie.

Werkt overigens erg mooi en je hebt alles snel onder de knie.

Voor foto´s gebruik ik het gratis programma Photofiltre.
Vooral handig om overbelichting weg te halen en dat soort kleine dingen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1