Illustratie van:

Ahlmann AZ 150 - Omvormer geeft 19 v

Hallo weet iemand wat het kan zijn dat een omvormer 19v inplaats van 12v levert omvormer kapot of iets anders

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Omvormer staat verkeerd afgesteld.
ADB996
Meten is weten 😃
kortsluiting??
joepvanoort
Als ik de radio afkoppel meet ik 19v verder niets op denk ik dus dan meet ik wat eruit de omvormer komt
old man jose
Even de massa van de omvormer controleren.
Wss is er te weinig massa.
GROENEDEERE
Het hoeft niet persé aan de omvormer te liggen. Maar het kan ook aan de machine liggen. De omvormers zijn gemaakt om een bepaald percentage van het voltage te zakken maar wanneer de ingaande voltage hoger ligt dan gebruikelijk dan kan het uitgaande voltage ook hoger liggen. Maar waarom heb je een.omvormer? Enkel voor de radio? Dan zou ik gewoon een 24 volts radio aanschaffen
marcpd
Als ik mij niet vergis dient de omvormer om de wisselstroom die komt van de alternator om te vormen tot gelijkstroom. Een AZ 150 heeft werkspanning van 24v. Mij lijkt het dus dat de omvormer kapot is (kan een diode in kapot zijn). Omvormer dus vervangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0