Case International 745 XL - trekt niet meer zo hard

Trekker lijkt niet sterk . te weinig weerstand bij lagere toeren.tik in moter en wordt bij gewoon werk al te warm.
snelle loop

Reacties

Fendt926Driver
En jou vraag hierbij is:???
of gewoon algemene mededeling
SJB533
Heeft hij een periode wel gelopen maar niet gwerkt? Keertje voor de cultivator doet wonderen. Zorg dan wel dat er voldoende koelwater in het reservoir zit.
SJB533
Whoops. tik in de motor? Zit er een zuiger los?
snelle loop
Wat er mis is met de motor. zijn de verstuivers niet meer goed. of kleppen niet goed afgesteld. of iets anders met de motor mis
wezel844-s
Een keer kleppen stellen en koelvloeistof controleren kijken of waterpomp nog wel werkt en of thermostaat nog goed open gaat bij de juiste temp en of dat hij de bypas wel afsliut en die tik als het niet erger word zal hij het wel blijven doen kan goed zijn dat het na de kleppen stellen al over is bij ons lopen er ook genoeg met een tik in de motor hij loopt heus niet zo maar kapot hoor
Wimsumar
Beste Snelle loop: Wanneer heeft de motor de laatste servicebeurt gehad? (Dat wil zeggen door een ervaren I.H.C.-monteur).

Eerste indruk: Luchtfilter en radiateur totaal verstopt. De ''tik" kan ontstaan door grote klepspeling maar in dit geval is motorschade aannemelijker.

Dus: Maak een 'snelle loop' naar het trekkerservice-/ testbedrijf. 😄
Hoekstraj
@snelle loop

zal de brandstoffilters eerst maar is vervangen dan komt hij niet op toeren en kijken of de waterpomp ofzo niet lekt en dat de radiateur niet lek is
Boemrang
@Wimsumar

Dus: Maak een 'snelle loop' naar het trekkerservice-/ testbedrijf....
Hij is goed, +5 😃 😃
SJB533
@Wimsumar
Ervaren IHC-monteur, beste Wim? Hoef je geen monteur voor te zijn. Beetje boer kan dat zelf wel. 😉
Wimsumar
Beste @Boemrang: Fijn dat je mijn reactie zo leuk vindt maar Snelle Loop moet natuurlijk niet als een boemerang (onverrichter zake) van het trekkerservicebedrijf terug thuis komen. 😉
Geef ook A.U.B. aanvullende technische adviezen of ondersteun wat reeds genoemd is.
Boemrang
@Wimsumar

Daarom ondersteun ik jou reactie, en verder is het al allemaal wel genoemd wat hij kan doen, zelfs een beetje boer kan dit blijbaar zelf al doen volgens @SJB533 😉
Wimsumar
Beste
Quote @Boemrang:
een beetje boer kan dit blijbaar zelf al doen volgens @SJB533

In dit geval is SJB533 toch wel een beetje mis.
Ook het John Deere 1130-aftakas-gaat-stil-staan-bij-zwaar-werk-topic is van Snelle Loop. Technische ondersteuning/hulp lijkt me daar dringend gewenst.
Boemrang
@Wimsumar

Over de John Deere 1130 heb ik dan ook aangeven dat hij het beste naar de John Deere dealer kan gaan, dit is een klus wat je naar alle waarschijnlijk zelf niets aan kan doen, dan moet hij wel echt goed monteur zijn.
Dus ik heb hem wel degelijk geholpen en goed advies gegeven...
SJB533
@Wimsumar
Daarmee doelde ik op op de servicebeurt/het onderhoud. Zeker bij dat soort tractoren kan er gewoonweg veel zelf. 😉
tomspekkie
Brandstof filters vervangen!
valtraaa
Koppelings platen kunnen ook versleten zijn
Fiat-Fendt
@valtraaa dan trekt hij hoog in toeren ook niet door ik weet niet of het of hij op aftakas ook niet doortrekt maar dan heeft ook niks met de koppeling te maken dus da kan helemaal nie. filters zullen wel dicht zitten en tik in de motor, mischien een keer droog gerede?
tom 53
Ik had dit ook voor met mijn 745,is ergens een topic over. Heb begin dit jaar nieuwe injecteurs, koppakking, culas laten vlakken... Nu start die super en trekt ook terug veel beter. Ook warm lopen doet die niet meer.
Wimsumar
Beste @Tom 53: Goed dat je jouw topic even in herinnering brengt. Helaas maak je in jou bovenstaande reactie (vooralsnog) onnodig 'paniek'. Snelle Loop (topicvraagsteller) kan namelijk nogal op het verkeerde been gezet worden met de reparaties die jou I.H.-745 heeft gehad.
Het warmlopen kan bij hem namelijk ook door 'slechts' een defecte thermostaat veroorzaakt worden. Zo ook de diagnose "cylinderkop vlakken" kan/mag alleen na een compressietest!

Topic I.H.C.-745 van Tom 53: tractorfan.nl/topic/9132/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!