John Deere 920 - diesel leiding

Pas had ik al een topic over dat mijn tractor niet starten nou ben ik erachter gekomen dat vanaf mijn tank naar mijn opvoerpomp geen diesel loopt. een paar maanden geleden ooit een stukje leiding er tussen gemaakt omdat er een scheurtje in leiding zat, dat tussenstuk heb ik los gehaald en er liep geen diesel uit terwijl toen wij het een paar maanden geleden hebben gemaakt ik me vinger er voor moest houden anders liep diesel weg wat kan dat zijn dat er nou geen diesel komt?

Deel dit topic

wetering_

Reacties

deeremeneer
Tank leeg of aanzuig verstopt met vuil.
wetering_
Tank zit half vol en ik dacht ook al iets met vuil
deeremeneer
@wetering_ Maak de tank en aanzuig eerst maar eens goed schoon dan.
wetering_
Heb tank al paar keer volgedaan en leeg gelaten hoe moet ik aanzuig schoonmaken
deeremeneer
Quote @wetering_:
hoe moet ik aanzuig schoonmaken

Eruit halen.
wetering_
Bij de opvoerpomp ofwat
jmos
Tank leeg laten lopen en goed schoonmaken. anders eerst met de compressor in de leiding blazen zodat het vuil rond het filter gelijk meekomt naar buiten.
wetering_
Maar bij aflaatkraan bij de tank loopt de diesel er gewoon goed uit dus dan moet het in de leiding zitten denk ik
jornofendtsteyr
@wetering_ Haha skooi diesel Mike rijden Merge mi big foot mee?
wetering_
@jornofendtsteyr rij wel terugweg mee
jornofendtsteyr
@wetering_ u jahh kijken.Merge wel
jmos
De aflaatkraan zit op een andere plek als de dieselleiding denk ik? Blaas met de compressor erdoor dat het “vuil“ goed losweekt en laat hem dan leeglopen via de aanzuigleiding.
Adri-JD850
Als er bij het kraantje aan de tank diesel komt zit de leiding verstopt met de compressor doorblazen of een nieuwe halen, het kan zijn dat er alg in je tank zit doordat je de trekker te weing gebruikt en de kans krijgt om te groeien.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!