Illustratie van:

David Brown 850 - verschil kanten koppelingsplaat?

Ik ben een nieuwe koppelingsplaat aan het steken, nu weet ik niet welke kant naar de kant van de versnellingsbak moet en welke in de richting van de motor? aan de ene kant is een kort stukje voor over de as te zetten en langs de andere kant een langer stukje?

Deel dit topic

Reacties

radium45
Meestal is dit ingeslagen in de naaf van de plaat.
lennert
Er staat niets op
radium45
@lennert

Ook geen tekentje van een vliegwiel?
DB_jansen
Welke kant om zat de oude dan?
lennert
Er staat helemaal niets op, en de oude ben ik vergeten hoe die zat
RZweerink
Kan de plaat er wel op 2 manieren in?
bij sommige koppelingsplaten is de ene kant van de bus net iets langer, zodat als je deze tegen het vliegwiel plaatst de plaat niet tegen het vliegwiel kan komen doordat het hart dan al tegen het toplager komt
lennert
Hij kan er op 2 manieren in hoor,
fordfanaat
Meestal
Ik zeg niet altijd moet het deel met de lange bus richting de versnellingsbak.
lennert
Op de oude zaten 2 kleine stukjes, op deze ene een lang en een kort, maar zou het dan veel uitmaken hoe hij zit? of moet je kijken naar hoe de plaatjes op elkaar gelegd zijn?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3