International 845 XL - brandstofslang

Mijn 845xl stopt telkens na een tijdje rijden.
der zit geen troep in het brandstof systeem.
dus nu mijn vraag ken het wezen dat mijn brandstof slang samentrekt/dichtslaat? het gaat hier over de leiding tussen de tank en het opvoer pompje.Het opvoer pompje werk wel voor voor het ontluchten kan het wezen dat ie via de moter niet meer werkt? als hij is afgeslagen en we ontluchten hem start hij weer en doet t dan weer ff en slaat weer af.

wie kan mij helpen?

graag serieuze reacties aan onzin heb ik niks

groet mark
t6030power

Reacties

heimans
Zit er ergens niet een grofzeefje tussen? Ik weet zo niet hoe dat bij een inter zit, maar vaak zit die in de opvoerpomp zelf of in een banjobout en dat is dan de eerste die je tegenkomt vanaf de tank.
Ontluchten wil dan vaak wel, maar als de motor draait, kan die t niet bijbenen, waardoor hij afslaat.
t6030power
@heimans bedankt voor de tip we gaan dit vanmiddag nog even bekijken
henrif
Het kan ook wezen dat een rommel voor de brandstof pomp zit soms laat hij wel door soms slikt hij dicht maar kijk eerst even naar je filters
t6030power
@heimans er zit een zeefje voor het opvoerpompje we hebben dit zeefje schoongemaakt en t was direct weer lopen. dus toen gaan rijden viel ie weer uit nogmaals het zeefje schoongemaakt en nou is het goed dus bedankt voor de tip
t6030power
@henrif had ook gekund ja filters had ik al vervangen
heimans
@t6030power
Mooi dat het weer klaar is.
Het grofzeefje wil men nog wel eens over het hoofd zien en alleen de filters vervangen. Vaak is het grofzeefje schoonmaken al genoeg bij zulke klachten.
nhmonteur
Heb laatst bij een 945 de tankzender eruit gehad en hier zat ook een zeef omheen, misschien heb je die ook wel in je tank zitten en gaat die verstopt zitten.
t6030power
@heimans ja klopt helemaal hebben we nooit aan gedacht
t6030power
@nhmonteur oke maar heb gister de tank leeg gehad en die was netjes schoon vanbinnen
nhmonteur
@t6030power dan zal het idd wel in het zeefje van je opvoerpompje hebben gezeten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!