Illustratie van:

Fordson Super Dexta - papieren verkrijgen

Hallo, ik hep 2 super dexta's gekocht waar geen papieren bij zijn jammer genoeg, ik heb met de verkoper een verkoopsovereenkomst getekent met de chassisnummer en zijn handtekening erop. Nu is mijn vraag hoe ik het gemakkelijkste aan papieren kan geraken , voor de duidelijkheid ik kan het alleen met deze overeenkomst stellen, want op eerdere papieren kan ik niet geraken bij hem , gelieve serieuze reacties

Deel dit topic

Reacties

ford5000
Gewoon navraag doen bij het Belgische ministerie voor wegverkeer denk ik.
Mag toch aannemen dat die wel wete hoe het zit met het voertuigregelement bij jullie.
orangpower
Belgische trekker?
Coeneuh
@orangpower
ja komt uit gistel bij oostende
orangpower
Bij ford dealer horen voor bouwjaar attest en gelijkvormigheids attest dan naar douane voor roze formulier dan administratieve keuring
Coeneuh
@orangpower
bedoel je dan new holland verdeler en douane, kan dit in politiekantoor of gemeente in je dorp/ stad
kurtje37
Beste,
als dit en belgische trekker is samen met vorige eigenaar aangifte doen bij lokale politie verlies van inschrijvingsbewijs.
Die geven normaal de nodige documenten om uw trekker terug in te schrijven moet je en adminestratieve keuring laten doen bij de autokeuring.en heb je nadien uw inschrijvingsbewijs.
Vergt natuurlijk wel wat tijd.
Bomenboer
@kurtje37 idd maar dan moet de originele nrplaten nog hebben
Heb ook een ford ingevoerd gewoon naar Nh Dealer met het chassisnr dan krijg jij een document van Cnh waarop staat Het chassisnr, bwjr, land van herkomst. Daarna naar keuring administratieve keuring halen voor de trekker daarna naar de verzekering en dan met je trekker naar de keuring !
zo doen geen enkel probleem

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5