Bietenrooier kleine auto. 5000 aandrijving

Is er iemand bekend met deze machiene ik zou moeten weten op de midden aandrijving degene die de rooizonnen aandrijft zitten twee aftakasen welke van de twee het snelste draaid ivm aandrijven van klepelmaaiertje voor het ontkoppen.

Deel dit topic

Reacties

Straw
Als iets duidelijker bent zal ook helpen
NHtvt135
?? niet zo duidelijk he.....
afbrekerke
Zal iets duidelijker pr zijn de aftakas drijf in het midden van de machine een tandwielkast aan waarop twee uitgaande aftakassen zitten momenteel staat op 1 van die twee de rooizonnen aangesloten nu zou ik moeten weten of die tweede sneller draait of niet de bedoeling is dat we dan van daar een aandrijving naar opzij opzetten voor de aandrijving van een mini klepelmaaier voor het ontkoppen van de biet
Wimsumar
Beste @Afbrekerke: Zet op beide aftakassen een merkteken en draai vervolgens 'met de hand' de aandrijving ( een rooizon) zo vaak rond totdat 1 van de assen 1 omwenteling heeft gemaakt. Deze as draait dan het snelst.
stannetje96
Quote @afbrekerke:
de aftakas drijf in het midden van de machine een tandwielkast aan waarop twee uitgaande aftakassen zitten momenteel staat op 1 van die twee de rooizonnen aangesloten nu zou ik moeten weten of die tweede sneller draait of niet de bedoeling is dat we dan van daar een aandrijving naar opzij opzetten voor de aandrijving van een mini klepelmaaier voor het ontkoppen van de biet

ik had het zo neer gezet:

hallo,
de aftekas drijft , in het midden van de machine, een tandwielkast aan.
Aan de tandwielkast zitten 2 uitgaande aftekassen.
Nu zit er op 1 van die 2, de rooizonnen aangesloten.

Ik wil/moet nu weten, of die tweede sneller draait of niet.
De bedoeling is, dat we dan van daaruit een aandrijving maken zodat er eeen mini klepelmaaier op kan, voor het ontkoppen van de biet.

gr afbrekerke.


verder vind ik het advies van @Wimsumar wel handig. zo kan je goed zien of die sneller draait of niet.
ADB996
@stannetje96 zo deze is goed gescheven, wandt hier hoef ik maar een keer te lezen wat er bedoeld word 😉
stannetje96
@ADB996 goede formulering scheelt een hoop ellende.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2