Afsluiter 6 duims

Ha mede tf´ers,

Kan iemand van jullie mij vertellen wat zo´n afsluiter als in de link kost...

Bvd

Deel dit topic

Reacties

stannetje96
is dit dezelfde?

10 seconde op google en je weet het 😉
marcpd
100 a 140 euries, telefoontje naar een MB helpt ook wel
bart H
Zie pb
Mielmonteur
@bart H

Pb, met nog een vraagje
ha189
160 euro incl btw
Fendt926Driver
Allemaal nogal duur. bij deze soer.nl/index.html/ bij zoeken afsluiter intoetsen. kost 132.50 ex. maar als je voor 200 euro besteld kost die maar 87.50 ex
Kukel
@Fendt926Driver Is dat wat goed spul? Want dat is niet duur daar. 😉
Mielmonteur
@Kukel

Is toch gewoon MZ?
Fendt926Driver
@Kukel bij mijn weten is mz bij de ene zelfde als mz bij de ander. bij soer hebben ze ook riv dat past niet altijd op mz verder is de kwaliteit bij soer niet altijd hoogwaardig. maar kost dan ook geen drol. pakje van 25 steekzekeringen 89 cent inbus set met kogelkop euro of 3.
Mielmonteur
Quote @Fendt926Driver:
mijn weten is mz bij de ene zelfde als mz bij de ander. bij soer hebben ze ook riv dat past niet altijd op mz verder is de kwaliteit bij soer niet altijd hoogwaardig. maar kost dan ook geen drol.

Tjah... kan je dan ook weinig mee overkomen voor die prijzen 😃
jim353
160 euries ik heb ff ingelogd
mbvaltra
@Fendt926Driver

De online Action 😃
Kukel
Quote @Mielmonteur:
Tjah... kan je dan ook weinig mee overkomen voor die prijzen :-D

Maar dan ben je bezig en dan gaat het stuk. Dan kun je niet verder omdat je het weer opnieuw moet bestellen, lekker handig 😉
fiatfan
@ha189 EX BTW (Bruto)
fendtjuh
@Fendt926Driver

Hoezo kost hij dan nog maar 87,50 ex?
Fendt926Driver
@fendtjuh bij soer hebben ze een systeem met bestellen dat als je boven de 200 euro (in de goedkope prijs) besteld dat de prijzen gelden die er in code onder staan. deze afsluiter kost 127 euro neem je er 2 is dat 254. neem je er drie is dat 3 keer 87.50 is 262.50. staat op hun site wel beter uitgelegd. houdt in dat de goedkope prijs er onder staat in code moet je dus achterstevoren lezen. maar je moet dus in de goedkope code prijs boven de 200 euro zitten. als je online besteld tellen ze in het winkelwagentje alles op voor de normale prijzen en op gegeven moment springt de prijs een eind terug omdat dan de aktie prijzen gaan gelden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
3